Українська співачка, радіоведуча Оля Цибульська продовжує тішити шанувальників своїми жартівливими відео, цього разу вона розповіла, чи варто заглядати у паспорт до жінки.

На своїй сторінці в соцмережі instagram, на яку підписано понад 817 тисяч осіб, співачка поділилася, чи значить щось вік жінки у стосунках, та зізналася скільки їй років.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Хлопці, запам'ятайте — насправді вік жінки нічого не значить, бо найліпші мелодії виконуються на старих скрипках, - заявила зірка.

Оля Цибульська. Фото: Instagram
Оля Цибульська. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Наприкінці відео Оля поправила свій піджачок із хутра на грудях та висолопила язик. Шанувальники полюбляють ці короткі жартівливі відео, тому користуються популярністю в мережі. Артистка не втомлюється знімати щоразу нові відео для шанувальників. пікантна тема віку зачепила багатьох, і вони залишили свої коментарі.

Оля Цибульська. Фото: Instagram
Оля Цибульська. Фото: Instagram

"Вік в паспорті то всього лише цифра, а вік повинен бути в голові і не важливо хто старший, хто менший. Олю, тобі до старої скрипки, ще як мідному чавунчику, ти ще молода і гарна дівчина", "Мені 28-м, але думаю хто в паспорті написав 47", "Мені 35, але чомусь у паспорті 56... До чого б це?", - написали у коментарях.

Нагадаємо, ми писали, що "замовила годинник чоловікові, а прийшла косметика": Оля Цибульська нарвалася на аферистів, 5 тисяч не пропадуть.

Як повідомляв "Знай.ua" Оля Цибульська перетворилася на індіанського вождя і розсмішила українців мудрістю.

Також "Знай.ua" інформував, Оля Цибульська зізналася, що була складною дитиною та розповіла, ким хотіла стати.