Знаменита українська співачка, радіоведуча та кума Дзідзьо Оля Цибульська порадувала шанувальників несподіваним перевтіленням та забавною мудрістю життя. Відповідний ролик зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська відома своїм позитивом, яким заряджає не лише себе та рідних, а й усіх шанувальників. Зірка регулярно ділиться кадрами та відео, в яких показує моменти зі свого життя та нерідко жартує.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

Так, цього разу Оля Цибульська з'явилася у дуже несподіваному амплуа. Співачка одягла головний убір, який, як правило, носили індіанські вожді. У такому вигляді вона поділилася мудрістю, як упорається з поганим настроєм.

"З поганим настроєм потрібно, як з кульбабкою - і нехай летить", - сильно хмуро сказала артистка.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Реакція українців не змусила довго чекати.

"Все буде добре, головне вірити і не здаватися", "У мене тільки копняками виходить відганяти", "Я так зрозумів треба вдмухати coolбабу і настрій підніметься. Логічно в принципі", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Цибульська розплакалася через українців, які святкуватимуть Новий рік під обстрілами: "Бл*дська війна".

Також наш портал інформував, "З мудрого лише зуби": Оля Цибульська навчила скривджених українок розмовляти з колишніми, шукайте келих.

Крім того, ми писали, інструкція для розваг на ліжечку від Олі Цибульської, коли немає нікого вдома: "Обжиратися..."