Блекаут не вийшов, хочуть засушити Україну: росіяни використовують нову тактику вже скоро

Російські окупанти так і не спромоглися влаштувати в Україні зимовий блекаут. Саме з цієї причини інфраструктура енергетичного сектора може залишитись у сьогоднішньому стані, а от агресори переключать свою увагу на інші об'єкти, які відповідають за транспорт та водопостачання.

Такий прогноз озвучили Повітряні сили ЗСУ, зокрема їхній прес-секретар Юрій Ігнат для українських журналістів.

Воїн ЗСУ, фото: Facebook
Воїн ЗСУ, фото: Facebook

Зірка "Ліги сміху" Тетяна Песик потрапила у пастку для трансгендерів: "Можна вусики..."

Популярні новини зараз
В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект
Показати ще

Відома українська гумористка, актриса, волонтер, зірка розважальних шоу "Ліга сміху" та "Одного разу під Полтавою" Тетяна Песик, яка нещодавно зізналася, що "змінює жінок як рукавички", продовжує дарувати своїм відданим шанувальникам заряди позитиву.

На цей раз Тетяна Песик вирішила поміркувати і трохи пожартувати на тему того, як дівчатка знаходять схожість зі своїм батьком.

Тетяна Песик, фото: Instagram
Тетяна Песик, фото: Instagram

Перестануть виплачувати пенсії: хто вже найближчим часом може залишитись без грошей

У Міністерстві соціальної політики України назвали категорію осіб, які вже незабаром залишаться без пенсійних виплат. І цілком справедливо. Йдеться про колаборантів та пенсійних зрадників.

Про це детальніше розповідається у новому повідомленні на фейсбук-сторінці "Пенсійний кур'єр".

Пенсіонер, фото: Знай.ua
Пенсіонер, фото: Знай.ua

Зірка "Жіночого кварталу" Марта Адамчук у розкішній сукні-вишиванці позбавила українців дару мови: "Слов немає"

Талановита співачка та актриса "Жіночого кварталу" Марта Адамчук вразила українців красою у стильній сукні-вишиванці. Відповідним кадром вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

На цей раз актриса "Жіночого кварталу" похвалилася яскравим чином. На фото зірка постала у розкішній сукні з вишитим на ньому орнаментом. Вбрання робилося вручну і чудово підійшло актрисі, підкресливши її жіночність.

Марта Адамчук. Фото: скрін youtube
Марта Адамчук. Фото: скрін youtube

ЗСУ отримають перевагу на полі бою: що відомо про броньовики Humvee M1097 Avenger

Українці "зловили" на відео бронеавтомобілі Humvee M1097 Avenger, на шасі яких встановлюють зенітно-ракетні комплекси, імовірно, вони потраплять до ЗСУ.

Броньовики HUMMER, модифікації HMMWV вже давно служать допомогою для українських збройних сил. Нещодавно українцям вдалося зняти на відео особливу модифікацію позашляховика під назвою Avenger.

Humvee M1097 Avenger. Фото: Youtube
Humvee M1097 Avenger. Фото: Youtube