З 25 лютого послуга обміну ламп буде доступна не тільки в містах та селищах міського типу, а й у селах.

LED-лампи зможуть отримати мешканці прифронтових сіл Донецької, Луганської, Херсонської, Харківської та Запорізької областей. Як повідомляє Урядовий портал, скористатися послугою зможуть і мешканці прифронтових сіл, а загалом по відділеннях Укрпошти у селах розподілять 6,6 млн LED-ламп.

Енергозберігаючі лампочки. Фото: кадр з youtube
Енергозберігаючі лампочки. Фото: кадр з youtube

Ті хто мешкає в селах з кількістю населення понад 2 000 осіб, зможуть подати заявки в застосунку "Дія". Для цього слід зареєструватися, авторизуватися, та вказати контактний номер телефону, відділення Укрпошти, зазначити тип та кількість світлодіодних ламп, які бажаєте отримати.

До цього послуга була доступна в усіх містах та селищах міського типу України, крім тимчасово окупованих територій. Кожен повнолітній українець зможе отримати 5 світлодіодних ламп замість старих ламп розжарювання. Все це абсолютно безкоштовно.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Варто зазначити, що LED-лампи суттєво економлять електроенергію, це дозволить зменшити навантаження не лише на електромережі, але й на гамані українців.

Нагадаємо, ми писали, що за опалення, воду, газ та електроенергію платитимете менше: українці дізналися, як знизити ціни за комуналку.

Як повідомляв "Знай.ua" встигни, поки дають: українцям запропонували заощадити та поміняти газовий котел, з вас лише старий апарат.

Також "Знай.ua" інформував, лампочки замінили, тепер черга старих котлів: ексголови ОГТСУ запропонував оновити газові прилади для економії.