Недостатня кількість знань та страхи втратити всі кошти, змушують українців остерігатися та побоюватися збільшувати свої статки.

Фінансовий консультант та інвесторка Юлія Бабенко назвала 5 перешкод, які заважають українцям примножувати гроші.

Грошовий потік. Фото: Youtube
Грошовий потік. Фото: Youtube

"Правила гри"

Мільйонери та бізнесмени у світі не тримають кошти виключно на депозитах, вони відкривають свій бізнес та вкладають кошти в нього.

Замість серіалів — урок по фінансовій грамотності

В інтернеті багато інформації про те, як поліпшити свій фінансовий стан, для цього не потрібно ходити до бібліотеки, варто поцікавитися та знайти усю необхідну інформацію. Гроші під матрацом ніколи не принесуть вам пасивного доходу, якщо ви не почнете їх інвестувати в різні фінансові інструменти: облігації, акції, etf-фонди.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Гроші. Фото: Youtube
Гроші. Фото: Youtube

Всі заощадження в гривні — не вихід

Через інфляцію та нестабільність економіки тримати заощадження в гривнях — не вигідно. За 5 останніх років інфляція "з'їла 55,5% ваших грошей.

Навчіться відповідати за своє майбутнє

Ніхто, окрім вас, не попіклується про вашу забезпечену старість. Ніякі капітали не впадуть вам з неба, тільки якщо ви самі не сприяєте цьому.

Не лінуйтеся вчитися

Ніколи не пізно вивчати правила керування грошима. Ви можете це почати робити й у 20 років, й у 60, однак це піде лише на користь вам.

Нагадаємо, ми писали, що зрадниця Марченка "збідніла" на 5 млрд, завдяки СБУ: будинки в Києві та Криму, активи та земля.

Як повідомляв "Знай.ua" ракети, танки, літаки та автомати: НАЗК визнав компанію "Ашан" спонсором тероризму.

Також "Знай.ua" інформував, дзеркальна дата 23.02.2023: як використати унікальний шанс на успіх і що не можна робити у цей день.