На офіційній сторінці Служби безпеки України в Telegram з'явилася приємна інформація, що завдяки їхній роботі суд заарештував майно зрадниці, дружини Медведчука Оксани Марченко на 5,6 мільярда гривень.

Її підозрюють у фінансуванні окупаційних військ. Рішення суду належить до пакетів акцій (14%) у двох Обленерго, (4%) у третьому Обленерго, якими Марченко володіє через офшорні компанії.

Марченко и Медведчук, фото УП
Марченко и Медведчук, фото УП

Крім цього, арешт був накладений на десять автомобілів, чотири житлові будинки - у Києві та в окупованому Криму, а також на дві земельні ділянки, активи в інвестиційних та різноманітних інших підприємствах. Частина з них належать до тих, які використовувалися для проведення "підривної" діяльності проти нашої країни.

"Саме вони заснували фірму за законами Росії, через яку Марченко переводила мільйонні суми на рахунки росгвардії та МВС Росії в окупованому Криму, а також платила "податки" до російського бюджету", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Марченко з невісткою, фото з Instagram
Марченко з невісткою, фото з Instagram

СБУ продовжує розслідування, щоб усі відповідальні особи, причетні до злочинних схем, були покарані. Одним із таких став топ-менеджер "Укркапіталу" та "Спорт-Тура", він перебуває під вартою.

https://t.me/SBUkr/7237

Нагадаємо, Андрій Бідняков згадав, як тісно працював із зрадницею Марченко: "Був для неї кісткою у горлі"

Як повідомляв "Знай.uа", понад 50 млн на користь агресора: дружина Медведчука Марченко підпільно фінансувала росгвардію та МВС Росії.

Знай.ua писав, рота Іллі Ківи в Москві готують до тюремних оральних послуг: "Викинули з елітної клініки"