Вторгнення, ракетні обстріли, перше звернення Зеленського: рік тому почалася війна, трагічні кадри 24 лютого, які пам'ятає кожен українець

У ніч із 23 на 24 лютого 2022 року російські окупанти підло атакували українські міста. Путінські солдати розпочали свій наступ ще вночі, щоб створити ефект несподіванки, коли більшість українців просто спали.

Вибух у Києві, скріншот: YouTube
Вибух у Києві, скріншот: YouTube

Куди "витікають" гроші на безкоштовне лікування: готуються масштабні перевірки

В Україні планують перевірити медичні установи на надання безкоштовних послуг, які забезпечує держава громадянам, оскільки багато хто стверджує, що не може їх отримати з різних причин.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Лікарняні. Фото: скрін youtube
Лікарняні. Фото: скрін youtube

Коли можна не сплачувати штраф за порушення швидкості: "лазівка", про яку знають не всі водії

У деяких випадках водії можуть на законних підставах не сплачувати штраф, який виписали за перевищення швидкості. Фото- та відеофіксація поліцією швидкості авто буває незаконною і якщо довести це, то штраф можна не платити, адже він буде неправомірним.

Дорогі авто. Фото: Facebook
Дорогі авто. Фото: Facebook

Впливатиме на розмір пенсії: у ПФУ пояснили можливі зміни стосовно добровільних внесків

Фахівці Пенсійного фонду України часто відповідають на запитання українців, щоб прояснити спірні ситуації. Цього разу питання стосувалося добровільної участі у системі загальнообов'язкового державного пенсійного страхування.

Пенсіонери. Фото: скрін youtube
Пенсіонери. Фото: скрін youtube

Кому автоматично не подовжили виплати: необхідно звернутися повторно

У 2023 році українцям продовжують виплачувати соціальну допомогу в автоматичному режимі, проте це стосується не всіх. За рішенням Мінсоцполітики соціальні виплати продовжено на весь період дії воєнного стану та ще один місяць після його завершення певній категорії українців.

Оформлення соцвиплат. Фото: скрін youtube
Оформлення соцвиплат. Фото: скрін youtube