Вторгнення, ракетні обстріли, перше звернення Зеленського: рік тому розпочалася війна, трагічні кадри 24 лютого, які пам'ятає кожен українець

У ніч із 23 на 24 лютого 2022 року російські окупанти підло атакували українські міста. Путінські солдати розпочали свій наступ ще вночі, щоб створити ефект несподіванки, коли більшість українців просто спали.

Російські окупанти не змогли досягти своєї мети, і цього вони вже не зроблять. Український президент Володимир Зеленський нагадав, як усе починалось. Відео опубліковано у Telegram.

Наслідки російського вторгнення
Наслідки російського вторгнення

Софія Ротару надіслала росіян за російським кораблем, не погодилася навіть за 100 тисяч євро: "Не в настрої"

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Багато українських артистів з початку повномасштабної війни з Росією обірвали всі зв'язки з цією країною. До таких належать Світлана Лобода, Іван Дорн та інші, які не стали зрадниками, як Лорак чи Тодоренко.

Є також ті, хто засудив військове вторгнення Росії, але тихіше - серед них Софія Ротару, яка зникла з російських радарів.

Софія Ротару, фото: Instagram
Софія Ротару, фото: Instagram

Прощена неділя-2023: що потрібно обов'язково зробити перед Великим постом, незважаючи на війну

Прощена неділя щороку приходить до нас напередодні першого дня Великого посту. 2023 року воно відбувається 26 лютого.

І хоча Україна перебуває у стані війни з агресором росією, але вкрай важливо цього дня пробачити всіх і відпустити зі світом зі своєї душі.

Прощена неділя не має певної дати у календарі залежно від дати Воскресіння Христового – Великодня. У народі існує переконання про те, що пост, який зведений до простого утримання від їжі, може втратити свій високий зміст за відсутності взаємного прощення образ. Великий піст триває сім тижнів, тому Богом можуть бути і не зараховані аскетизм та поневіряння, як справи віри та покаяння.

Церква, фото: Знай.ua
Церква, фото: Знай.ua

"Рік пекла": Дорофєєва, Лобода, Матвієнко та Гросу згадали себе на початку війни

П'ятниця, 24 лютого 2023 рік, річниця від початку повномасштабної війни... день, коли кожен згадує той самий ранок.

Деякі зірки українського шоу-бізнесу приєдналися до цього флешмобу, щоб розповісти, що вони відчували, де були і як справлялися. Перша на черзі – Надя Дорофєєва.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Дороге задоволення: в Україні до початку весни продовжується зростання цін на овочі та фрукти

В Україні майже наприкінці лютого знову змінилася ситуація на плодоовочевому ринку. Деякі позиції встигли суттєво подорожчати, хоча покупці регулярно спостерігають таку картину, але спад цін також був зафіксований.

Весна для українців розпочнеться з переважно високих цін на фрукти та овочі. Актуальні дані надали аналітики проекту EastFruit.

Овочі та фрукти. Фото: скрін youtube
Овочі та фрукти. Фото: скрін youtube