Українцям готують нові перевірки: кого та за що можуть позбавити соцвиплат

Оформлення соцвиплат. Фото: скрін youtube
Оформлення соцвиплат. Фото: скрін youtube

В Україні з 1 січня 2023 року набули чинності зміни щодо порядку перерахунку соціальних виплат. Так, деяким громадянам загрожують перевірки, внаслідок яких можна залишитися без допомоги. Перевірки загрожують самотнім матерям, які самостійно виховують дітей і отримують фінансову допомогу від держави. Згідно з документом, якщо на депозитному банківському рахунку жінки виявлять понад 100 тисяч гривень, то грошову підтримку можуть скасувати.

Дмитро Комаров із "Світ навиворіт" похвалився унікальною красунею і це не дружина Олександра: "Вона вийшла на подіум"

Дмитро Комаров. Фото: скрін instagram
Дмитро Комаров. Фото: скрін instagram

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Відомий український ведучий Дмитро Комаров, який уже багато років веде програму "Світ навиворіт", частенько радує шанувальників якими-небудь фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram. Багато хто лайкає і коментує кожну його посаду. Торік телеведучий вирушив до Еквадору в рамках своєї передачі "Світ навиворіт". Чоловік анонсував випуск із цієї латиноамериканської країни. У підписі до знімку, де він постав поряд із місцевою дівчиною без двох рук та однієї ноги, телеведучий вказав на важливу інформацію.

Російський танк дістався Берліна, але є "нюанс": німці можуть не боятися

Російський танк у Берліні, фото: Telegram
Російський танк у Берліні, фото: Telegram

24 лютого 2023 року, річниця повномасштабної війни, розпочатої росіянами, проти України. Цього дня всі згадують те, як їх застала несподівана новина про збройну агресію окупантів одразу за декількома напрямками. Воїни ЗСУ за ці 365 днів успішно вигнали інтервентів із Київської, Харківської, Сумської, Чернігівської областей. Потім із частини Херсонського регіону. Українці вже звикли бачити згорілу військову техніку росіян, яку вони використали для знищення нашої державності. А от європейці – ні. Тому Енно Ленце та Віланд Загибель з музею Berlin Story Bunker змогли досягти, щоб у річницю поставити підбитий російський танк T-72 перед посольством РФ у Німеччині.

Не змерзли? Українцям розповіли, що буде із цінами на газ після 8 гривень за куб

Газ, скріншот: YouTube
Газ, скріншот: YouTube

Для наших читачів, які уважно стежать за цифрами у своїх платіжках по ЖКП, є дуже важливі новини. Справа в тому, що українці вже досить довго платять за фіксованою ціною - 8 гривень за куб. Такий тариф залишається завдяки монополії від державного регулятора компанії "Нафтогаз". При цьому є дуже показова статистика – буквально кілька років тому "Нафтогаз" надавав послуги 10% споживачам у країні, а сьогодні цей показник сягає 90%. Ця ситуація і допомагає утримати ціни на газ. Загалом ринкова ціна газу зараз становить 19,3 гривні за куб, незважаючи на те, що Нафтогаз продає його населенню за 8 гривень.

З Максимом Галкіним стався нещасний випадок: "Я чую дикий хрускіт"

Максим Галкін, скріншот: Youtube
Максим Галкін, скріншот: Youtube

Відомий російський гуморист та телеведучий Максим Галкін, який є чоловіком Алли Пугачової та виховує з нею двох дітей, часто ділиться моментами із сімейного життя та творчістю.
На його офіційній сторінці в Інстаграм 9,1 мільйона читачів, які з радістю коментують кожен його пост. Іноді він спілкується з ними у форматі сторіз. Якось відомий російський гуморист відвідав шоу Івана Урганта та розповів кумедну історію зі свого життя. Чоловік розповів історію свого виступу, коли в нього розірвалися штани.