Максим Галкін розповів кумедну історію свого життя. Відповідна публікація з'явилася на його офіційній сторінці у соціальній мережі.

Відомий російський гуморист та телеведучий Максим Галкін, який є чоловіком Алли Пугачової та виховує з нею двох дітей, часто ділиться моментами із сімейного життя та творчістю.
На його офіційній сторінці в Інстаграм 9,1 мільйона читачів, які з радістю коментують кожен його пост. Іноді він спілкується з ними у форматі сторіз.

Максим Галкін, фото: Instagram
Максим Галкін, фото: Instagram

Якось відомий російський гуморист відвідав шоу Івана Урганта та розповів кумедну історію зі свого життя. Чоловік розповів історію свого виступу, коли в нього розірвалися штани.

"Я чую дикий хрускіт. Тобто штани не просто порвалися, вони так голосно порвалися, що люди на першому ряду люди ось так зробили... І я розумію, що штани не просто порвалися, а вони порвалися від верхньої ось цієї штучки", - повідомив він.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Максим Галкін, фото: Instagram
Максим Галкін, фото: Instagram

Іван Ургант іронічно прокоментував: "Завісу відкрито".

Нагадаємо, що Максим Галкін показав, як діти не дають занудьгувати Аллі Пугачовій, поки він у роз'їздах: "З вас 100 доларів".

Раніше ми повідомляли, що Алла Пугачова похвалилася фігурою як у дівчинки і нагадала, що народилася ще за Сталіна: "А я все ще співаю". Співачка згадала яких російських політиків "перепела".

Також стало відомо, що поки діти Кіркорова влаштовують істерики, малюки Галкіна та Пугачової різко подорослішали: заняття не під силу будь-кому.