Дмитро Комаров якось презентував випуск шоу "Світ навиворіт" про Еквадор. Відповідна посада з'явилася на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український ведучий Дмитро Комаров, який уже багато років веде програму "Світ навиворіт", частенько радує шанувальників якими-небудь фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram. Багато хто лайкає і коментує кожну його посаду.

Дмитро Комаров. Фото: скрін instagram
Дмитро Комаров. Фото: скрін instagram

Торік телеведучий вирушив до Еквадору в рамках своєї передачі "Світ навиворіт". Чоловік анонсував випуск із цієї латиноамериканської країни. У підписі до знімку, де він постав поряд із місцевою дівчиною без двох рук та однієї ноги, телеведучий вказав на важливу інформацію.

"Вас чекає особливе знайомство з унікальною людиною, справжнім мотиватором. Історія життя цієї дівчини змушує повністю переосмислити своє життя, свої сили, свої можливості", - повідомив він.

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

При цьому Комаров зазначив, що дівчину звуть Вікторія Сальседо, яка втратила у п'ять років свої кінцівки та дивом залишилася живою. Проте дівчина не здалася.

"У 2021 вона вийшла на подіум національного конкурсу "Міс Еквадор". Вона займається спортом, захоплюється екстримом, має купу друзів і дуже активне життя", - зазначив він.

Нагадаємо, що Дмитро Комаров із "Світ навиворіт" захотів більшого та поїхав до повелителів "білого порошку": "Хочеться чогось такого".

Раніше ми повідомляли, що Дмитро Комаров із "Світу навиворіт" потрапив під обстріл після зустрічі із Зеленським.