На Чернігівщині арештували майно текстильної компанії, власник якої працює на російський ВПК, сума складає понад 1 млрд грн.

Про це повідомляє Служба безпеки України в Telegram. Рішення суду стосується виробничих приміщень, складів та офісів підприємства. Загальна вартість арештованого майна — понад 1 млрд грн. Бенефіціарним власником компанії виявився російський бізнесмен, що одягає в форму "мобіків" держави-агресора.

Російська армія втратила танк. Фото: Telegram
Російська армія втратила танк. Фото: Telegram

Інші компанії російського бізнесмена, за даними слідства, шиють форму на замовлення російської армії і її силових структур. До повномасштабного вторгнення рф українська компанія пересилала тканини до білорусі.

Наразі вивчається інформація, що до початку повномасштабного вторгнення українська компанія пересилала тканину російського військового зразка до республіки білорусь, — йдеться у повідомленні СБУ.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Справу відкрили за ч. 3 статті 110-2 КК України — фінансування дій, вчинених з метою повалення конституційного ладу чи зміни меж державного кордону.

Наразі невідомо, як вчинять з вилученим майном. Імовірно, що його передадуть в управління АРМА.

Нагадаємо, ми писали, що відомий астролог розповів, після чого Україна зможе здобути перемогу: "путін зречеться влади".

Як повідомляв "Знай.ua" на білоруському аеродромі вибухнув російський літак-розвідник ДРЛО: ушкодження серйозні, більше не злетить.

Також "Знай.ua" інформував, у Володимира Зеленського заявили про початок розпаду росії, що чекає на землі путіна: "Світу треба готуватися".