"Гойданутий" пропагандист охлобистін розповів російським дітям, чим є сила для жінки та для чоловіка, та чому жінки довше живуть.

Виявляється це тому, що у жінок є природна здатність до дітонародження, а зовсім не тому, що чоловіче населення російська влада нищить у загарбницьких війнах. Про це розповів у своєму телеграм-каналі Антон Геращенко.

Пропагандист охлобистін. Фото: Telegram
Пропагандист охлобистін. Фото: Telegram

Охлобистін впевнений, що жінка як грибниця, яка повинна тільки народжувати. Натомість мужик - як спринтер на коротку дистанцію - "швидкий удар, схопив, мамонт, бігти, їсти.... "

У російських школах показали ролик із охлобистіним, який промивав мозок так званими традиційними цінностями. За його версією завдання жінки завжди бути готовою до дітонародження, а чоловіки бути мисливцем.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Прямо як у нацистській Німеччині, де діяло "правило трьох К". Kinder, Küche, Kirche (діти, кухня, церква) – вважалися єдино можливими ідеалами німецької жінки.

Нагадаємо, що за останніми даними генерального штабу ЗСУ, втрати противника в російсько-українській війні складають 148 690 осіб особового складу. Лише за добу на війні гине до 500-600 чоловічого населення рф.

Нагадаємо, ми писали, що Юрій Великий із "Квартал 95" перевтілився у путіна і показав те, що приємно побачити кожному українцю: "Це шедевр".

Як повідомляв "Знай.ua" непотрібні звички з СРСР, пов'язані з їжею: за 30 років українці досі так роблять.

Також "Знай.ua" інформував, що росіяни образилися на 81-річну зірку "Іронії долі" Барбару Брильську.