Польська актриса Барбара Брильська стала відома завдяки своїй ролі головної героїні у радянському новорічному фільмі "Іронія долі".

Після початку повномасштабної війни в Україні вона зайняла тверду позицію і висловила свою підтримку нашій країні, що, звичайно, викликало негативну реакцію російських пропагандистів, які завжди вважали Барбару частиною духу новорічних свят у РФ.

Барбара Брильська, скріншот: Youtube
Барбара Брильська, скріншот: Youtube

Нещодавно ми розповідали, що росіяни вирішили вдатися до західної "культури скасування". Спочатку вони позбавили вистав Лію Ахеджакову, яка продовжує підтримувати Україну, перебуваючи у Росії. Барбара підтримала літню актрису, запропонувавши їй виїхати з країни, оскільки ця ж "країна" не заслуговує на таку знаменитість.

Черга "скасування" дійшла і до Брильської, росіяни хочуть замінити обличчя Брильської у фільмі. Однак ця спроба виявилася провальною, користувачі мережі глузували з цього невдалого кроку. Сергій Сосєдов, якого українці можуть знати лише з шоу "X-Фактор", заявив, що Барбара має стояти перед росіянами на колінах...

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Барбара Брильська, скріншот: Youtube
Барбара Брильська, скріншот: Youtube

"Приїхала звідкись королева. З Польщі! Ну не смішила б людей. Хай не виступає, не в'якає. Вона перед росією, так і напишіть, повинна на колінах стояти, бо без РФ та Радянського Союзу вона - ніхто і ніщо, повний нуль", - заявив скривджений журналіст.

Нагадаємо, Лію Ахеджакову "скасували" в РФ, не стрималася навіть зірка "Іронії долі": "Отруїти труси..."

Як повідомляв "Знай.uа", "Боюсь, не дочекаєтеся": Барбара Брильська з "Іронії долі" у 80-річному віці зламала хребет

Знай.ua писав, очікування vs реальність: головні пари радянського кіно, які терпіти не могли один одного