Відомий гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий перетворився на кремлівського диктатора володимира путіна та показав те, що приємно бачити кожному українцю. Новий ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Юрій Великий не зменшує обертів і продовжує піднімати українцям настрій геніальними пародіями. Майже щотижня він обирає найкращий "перл" не цілком адекватних сусідів та створює гумористичний шедевр.

Юрій Великий. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/
Юрій Великий. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/

Юрій Великий неодноразово перевтілювався у путіна, адже створив уже чимало пародій на нього, але цього разу він вирішив по-справжньому здивувати українців. Гуморист зіграв кремлівського диктатора і на камеру трохи зіпсував йому фізіономію.

"Щоразу, коли закінчуються зйомки, доводиться довго і ретельно знімати грим. Але навіть у таких моментах можна знайти щось веселе", - зазначив пародист.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Українці не стали стримувати сміху.

"Таблетки після оригінального. Дякую Юрію", "Це шедевр, так тримати", "Ну як так можна ідеально грати будь-які ролі", "Ви просто супер", "А я злякалася з початку, коли ніс почав здирати", "Ти наш красень", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Юрій Великий із "Квартал 95" показав, як пропагандист Соловйов виправдовувався за сина: "У зоні спеціальної модельної операції".

Також наш портал інформував, зірка "Квартал 95" Юрій Великий змусив українців надривати животи: "Типовий вечір у мордорі".

Крім того, ми писали, комік з "Кварталу 95" Юрій Великий посміявся над Гіркіним та Пригожиним: "Командир друшляків".