Бійки, тупість та анархія: тисячі українських підлітків беруть приклад із російських хуліганів, що таке "ЧВК Редан"

У соціальних мережах множаться кадри підлітковим рухом так званих "ЧВК Редан" та "офніков". У багатьох українських містах поліцейським доводиться утихомирювати великі групи з агресивних підлітків, які вирішили влаштувати "кланові війні".

Про це написав у мережі Facebook начальник Слідчого управління ГУНП у Харківській області Сергій Болвінов.

офніки, скріншот: YouTube
офніки, скріншот: YouTube

Катя Осадча "заздрить" власній мамі, хоче бути такою ж красивою та молодою: "Сподіваюся, цей ген у мене є"

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Телеведуча Катерина Осадча присвятила нову посаду своїй мамі, яка 27 лютого відзначає свій день народження. З такої нагоди вона знайшла безліч теплих слів та побажань, щоб зробити приємне рідній людині. Також Осадча щиро захоплюється тим, як живе та молодо виглядає її мама.

Катерина Осадча, фото: Facebook
Катерина Осадча, фото: Facebook

Вихідні у березні 2023 року: скільки днів на відпочинок буде в українців і які свята хочуть скасувати

У березні в Україні традиційно відзначається кілька важливих свят, а деякі з них передбачають офіційні вихідні.

Перший місяць весни дарує безліч приводів для радості через світлі свята. 8 березня українці відзначають Міжнародний жіночий день, 9 березня вшановують пам'ять Тараса Шевченка, 14 березня – День українського добровольця, а 25 березня – Благовіщення Пресвятої Богородиці.

Погода на березень, кадр з відео
Погода на березень, кадр з відео

Юрій Горбунов не побоявся диктатора путіна і накинувся на діда: "Наша віра в армію робить нас найсильнішими"

Юрій Горбунов одного разу назвав володимира путіна божевільним карликом. Відповідна публікація з'явилася на його офіційній сторінці у соціальній мережі.

22 лютого 2022 року відомий телеведучий опублікував посаду щодо ситуації в країні. Як відомо, тоді Володимир Путін визнав "ЛДНР", що загострило відносини Росії та України аж до початку повномасштабної війни за кілька днів, яка триває вже більше року. Юрій Горбунов звернувся до своєї аудиторії.

Юрій Горбунов, фото: Instagram
Юрій Горбунов, фото: Instagram

Нафтогаз дав час до 5 березня і попередив українців щодо платіжок

З 1 березня споживачам слід передати показання газового лічильника, щоб уникнути некоректних даних у платіжках.

У компанії "Нафтогаз" повідомили українцям, що оскільки розрахунок суми у платіжках здійснюється виключно на основі даних від облгазу, споживачам важливо передати показання своїх газових лічильників з 1 по 5 березня. Про це повідомляє прес-служба Нафтогазу.

Нафтогаз, фото: Знай.ua
Нафтогаз, фото: Знай.ua