Дуже сильну сейсмічну подію вчений прогнозує першого тижня березня.

Сейсмолог із Нідерландів Франк Хугербітс, який передбачив лютневі руйнівні землетруси в Туреччині та Сирії, говорить про нові трагедії, та прогнозує мегаземлетрус на рф. Такий прогноз з'явився на його YouTube каналі Solar System Geometry Survey (SSGEOS).

Сейсмолог. Фото: Youtube
Сейсмолог. Фото: Youtube

За словами вченого, у перший тиждень березня на Землі може статися "мегаземлетрус" магнітудою 8,5 і вище.

Більш виражені коливання знову відзначили західну частину Тихого океану. Від Камчатки, Курильських островів та Японії на півночі, через Філіппіни, а також через Сулавесі, Хальмахеру і можливо навіть через море Банда, в Індонезії. Може статися щось значне, - сказав Хугербітс.

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Землетрус у Туреччині. Фото: Youtube
Землетрус у Туреччині. Фото: Youtube

Він зазначив, що у разі знаходження у сейсмонебезпечній зоні, необхідно мати план для порятунку, а коли земля починає тремтіти, необхідно швидко залишити будівлю, щоб зберегти життя.

Російські пропагандисти розкритикували заяви дослідника, а директор Інституту теорії прогнозу землетрусів та математичної геофізики РАН Петро Шебалін назвав його віщуном за зірками.

Натомість повідомляють, що на Курильських островах став активним вулкан Ебеко. Він викинув стовп попелу заввишки 2,5 км.

За словами сейсмологів, через це встановлено "помаранчевий" рівень авіаційної небезпеки, оскільки активність вулкана підвищена та висока ймовірність його виверження.

Нагадаємо, ми писали, чи можливий землетрус у Києві: сейсмолог назвав можливий варіант розвитку подій.

Як повідомляв "Знай.ua", "всю російську армію розбито...": астролог Влад Росс відкрив таємницю спекотної української весни.

Також "Знай.ua" інформував, землетрус - це початок: гуцульська мольфарка передбачила справжній Апокаліпсис для всього світу, росія все прискорила.