Соратник Медведчука досі сидить у Комітеті з нацбезпеки: на другий рік війни вирішили відкликати Льовочкіна

Незважаючи на те, що Україна бореться з ворогом на фронті, де гине цвіт нації, в українські міста летять ракети, що руйнують будинки, інфраструктуру та збирають життя, у Комітеті Ради з нацбезпеки перебувають депутати, найкращі друзі зрадників України.

У Верховній Раді подали проект закону, згідно з яким можна буде відкликати депутатів, які відмовилися отримувати в установленому порядку допуск до державної таємниці. Йдеться про Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки та представників депутатської групи "Платформа за життя і мир", зокрема, Сергія Льовочкіна, який раніше був одним із лідерів колишньої ОПЗЖ.

Сергій Льовочкін, 24 канал
Сергій Льовочкін, 24 канал

Камалія розповіла, як їй нелегко бути в Україні без чоловіка та дочок: "Живу ризикуючи"

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Відома українська виконавиця, а також модель та актриса Наталія Захур, яка більше відома під сценічним ім'ям Камалія показала милі фото з дочками та відзначила, що нудьгує за ними та чоловіком.

Камалія показала серію теплих кадрів, на яких позує із дочками. Зірка зазначила, що поки вони разом із чоловіком живуть у Лондоні, вона залишається в Україні та приділяє всі свої сили допомоги країні, зокрема на міжнародному рівні.

Камалія. Фото: скрін youtube
Камалія. Фото: скрін youtube

На українських АЗС продають підробки: де можна заправити якісним бензином

Українців попередили про те, що в деяких регіонах країни продають бензин не найкращої якості, оскільки на ринку багато продукції місцевих міні-нафтопереробних заводів.

Постачання пального з Європи реалізовують у західних та південних регіонах, і якість там відповідна, а от у східних та центральних переважно можна зустріти продукти міні-НПЗ місцевого виробництва.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Красуня Ганна Саліванчук приготувала пружний десерт, хлопчики таке люблять: "Мажемо кремом..."

Популярна українська актриса, зірка розважальних шоу "Одного разу під Полтавою" та "Жіночий квартал" Ганна Саліванчук, яка нещодавно показала, як правильно робити соковиту страву з кабачків із морепродуктами, продовжує робити "магію" біля духовки.

Цього разу Ганна Саліванчук показала та розповіла, як зробити шоколадний тортик. Якщо вірити зірці, то у неї на все приготування йде 4 хвилини. Віримо?

Анна Саліванчук, фото: Instagram
Анна Саліванчук, фото: Instagram

Військового у Львові напоїли та обікрали злодії зі стажем: народ у жаху, а поліція не діє

З українським бійцем сталася жахлива ситуація, доки він був на лікуванні у Львівській області. Під час перебування там чоловік вирішив розвіятися та культурно випити. До нього приєдналася компанія невідомих, прикинулася "друзями", але згодом обікрала.

Військовий на Різдво потрапив до Львова через лікування після бою на Донеччині. Перебуваючи у цивільній формі, він захотів відпочити в однойменному закладі Львова.

Військового обікрали у Львові, tiktok
Військового обікрали у Львові, tiktok