Зірки пообіцяли деяким знакам Зодіаку нові кар'єрні можливості, несподіване поповнення бюджету та великі "подарунки". Астрологи сходяться на думці, що щасливчиками в березні стали три знаки - Овен, Близнюки та Терези.

Про це стало відомо завдяки інформації одного з українських астрологів, який ділиться своїми прогнозами у мережі YouTube.

Сузір'я Овна, скріншот: YouTube
Сузір'я Овна, скріншот: YouTube

Сузір'я Овна

Є всі шанси перевернути фінансову ситуацію з ніг на голову на свою користь у березні. Всесвіт радить вам не боятися жодного кроку та використати всі можливості, які вам пропонуються, як ви звикли. Іноді краще спочатку діяти, та був думати. Гроші обов'язково прийдуть до вас у руки.

Сузір'я Близнюків, скріншот: YouTube
Сузір'я Близнюків, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Сузір'я Близнюків

Активи, які приведуть вас до багатства, — це ваша сила волі, працьовитість та промовистість. Справді, успіх насамперед залежить від розуму, а чи не від важкої роботи. Зірки обіцяють вам удачу, успіх та гроші. Ви будете знати, як використовувати їх з розумом, завдяки своїм численним талантам та неперевершеній універсальності.

Сузір'я Терезів, скріншот: YouTube
Сузір'я Терезів, скріншот: YouTube

Сузір'я Терезів

З весни гроші тектимуть вільно до народжених під знаком Терезів. Зачаровані балансом і симетрією речей, Терези зуміють скористатися цією перевагою в березні, щоб піднятися ще вище у своєму професійному житті, а також у своїх фінансах. У березні 2023 року успіх буде вашим союзником.

Нагадаємо, відомий таролог розповів, хто отримав ключ до кінця війни в Україні: "Руки пов'язані...".

Раніше повідомлялося, "Кинуть багато коштів, але нічого не вийде": таролог показав березневий військовий розклад на користь ЗСУ.

Також, відьма-некромант дала прогноз, чого чекати на ЗАЕС у березні - небезпека близька: "Щось там вони таке роблять".