Відома українська майстер Таро, медіум та екстрасенс Анна Атаманова попередила, що російські окупанти можуть вибрати нову мету для своїх підлих атак. За її словами, березень стане для мешканців української столиці та області дуже тривожним.

Про це майстер карток Таро Ганна Атаманова розповіла в ефірі YouTube-каналу "Прогноз".

Анна Атаманова. скріншот: YouTube
Анна Атаманова. скріншот: YouTube

Ганна Атаманова вважає, що у самому Києві все буде добре, на відміну від області. За її прогнозами, на Київщині росіяни планують потрапити до якоїсь установи.

"Страх буде, тривоги будуть. В принципі, все буде добре. Київська область — там може бути щось. А сам Київ — більш-менш спокійно. Буде гаряче, всім буде страшно. Усі будуть жахатися новин. Чекати гіршого потрібно на Київщині", – заявила медіум.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Показати ще

Атаманова здійснила розклад за картами таро на ситуацію на фронті у березні 2023 року. Вона каже, що росіяни планують масштабний обстріл, проте реалізувати їм це не вдасться.

"Більше йде нагнітання ситуації, наведення страху, але планують. Обстрілів повною мірою так, як вони хочуть, не буде, у них не вийде", - заявила Ганна Атаманова.

Нагадаємо, відьма-некромант дала прогноз, чого чекати на ЗАЕС у березні - небезпека близька: "Щось там вони таке роблять".

Раніше повідомлялося, у Володимира Зеленського заявили про початок розпаду росії, що чекає на землю путіна: "Світу треба готуватися".

Також, "Сатанінська спокуса...": маг з "Битви екстрасенсів" розповів, де окупанти знайшли "дірки" в нашій обороні, йдуть спекотні дні.