Битва за Іво Бобула: український сегмент інтернету продовжує штормити, за співака заступилася відома журналістка

Український сегмент інтернету на всіх ймовірних платформах, мережах та месенджерах штормить уже не перший день від висловлювань у бік жінок співака Іво Бобула. Цього разу за метр заступилася тележурналістка.

Багато людей вирішили оцінити те, що сказав Іво Бобул в інтерв'ю Емми Антонюк. Деякі слушно зазначили, що ще ніколи Іво Бобул не був настільки популярним. "З такими темпами розкрутки він може стати крутішим за Степана Гігу".

Іво Бобул та Емма Антонюк. Фото: Youtube
Іво Бобул та Емма Антонюк. Фото: Youtube

Закінчення опалювального сезону: "Нафтогаз" попередив українців

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Багатьох українців зокрема турбує питання про те, коли закінчиться опалювальний сезон в Україні.

І зараз стало відомо, що батареї будуть теплими у квартирах людей до початку квітня. Таку заяву зробив голова правління НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов у ефірі телемарафону. Він повідомив, що опалення вимкнуть на початку квітня, якщо на вулиці не буде надто холодно.

"Є надії, що зможемо це зробити на самому початку квітня. Але якщо буде холодно, то теплопостачання продовжуватиметься. Але ми маємо усвідомлювати, що потрібно економити", - повідомив Чернишев.

Батареї опалення, кадр з відео
Батареї опалення, кадр з відео

Оля Цибульська поскаржилася на вік і зізналася, заради чого завжди поспішає додому: "БДСМ"

Знаменита українська співачка, радіоведуча та кума Дзідзьо Оля Цибульська пожартувала про свій вік і заговорила про "пікантні" моменти в житті. Новий ролик зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська може похвалитися цікавим почуттям гумору, яке не соромиться демонструвати публіці. Вона частенько жартує з себе, чим піднімає українцям настрій. На цей раз зірка вирішила посміятися зі свого віку.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Індексація, зростання пенсій, виплати військовим: що зміниться для українців із березня 2023 року

Індексація пенсій стала головною темою, яку останнім часом обговорюють українці. Цього разу вона буде дещо іншою і охопить практично всі категорії пенсіонерів.

На виплати за новими правилами очікують і українські військові, а для українських біженців у Польщі змінюються правила перебування.

Індексація пенсій, скріншот: Youtube
Індексація пенсій, скріншот: Youtube

"Дурну бабу треба...": невгамовна Ірина Фаріон захоплюється Іво Бобулом, їй хочеться познущатися

У мережі вибухнула ціла буря із запеклих суперечок, які породило скандальне інтерв'ю українського артиста Іви Бобула для журналістки Емми Антонюк. Співак лише висловився з приводу сучасних жінок. І тут помчало.

Журналістка не погодилася з його словами та назвала позицію Іви Бобула сексистською, а також прикрасила це ще одним словом. Дівчина назвала заяви зірки "маячням". Артист після цього просто підвівся і пішов.

Однак тут не все так просто, на тему "вставила свої п'ять копійок" скандально відома Ірина Фаріон, яка приховує свого зятя від мобілізації.

Ірина Фаріон. Фото: Youtube
Ірина Фаріон. Фото: Youtube