Деякі українки виїхали з України не тікаючи від війни, а в надії влаштувати собі життя та пожити "на шару" в хороших умовах за кордоном.

Одну з таких показав захисник України, який служить в ЗСУ, та дописує у Twitter. ВІн розмістив відео претензійної дамочки, та написав, що не знає, як вони там виживають:

Всім підрозділом за неї переживаємо, бідні люди як в загалі вони там виживають - саркастично висловився користувач Ватний Дрезден.

Українка за кордоном. Фото: Twitter
Українка за кордоном. Фото: Twitter

Жінка в ролику з TikTok показує кімнату з двоярусним ліжком, куди їх поселив Червоний Хрест, досить компактну та з мінімальними зручностями, санвузол, шафа, телевізор тощо.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Жінка каже, що очікувала на зручності та всі умови, а отримала от таке.

"Отак нас помістив Червоний Хрест в приміському хостелі біля Барселони", - написала українка.

У коментарях запросили жінку повертатися, походити у підвали, та припустили, що "ця тітка не з міста, де йдуть активні бойові дії, чи які часто обстрілюють, а просто вирішила на халяву поколесити по Європі№.

"Передайте, що за статутом ООН біженці живуть в наметах, в загорожених притулках. А якщо їй фігово, то нехай їде додому. Вона переплутала туристичну путівку зі статусом біженця",

"От гнида і таку саму виховала...таких невдоволених повертати в Украіну, напрямок Херсон-Харків-Бахмут. Як соромно",

"Таких би терміново на схід, на килим у підвалі, у темряву. Через пару днів дати знов записати тікток, я б послухала",

"До її уваги прифронтові та окуповані міста. Житло безкоштовне, гумантірка (якщо є змога підвезти) безкоштовно. ВИДИ НЕЗАБУТНІ, куди там Іспанії з її вікнами на двори", - написали у коментарях.

Коментарі під роликом, Скриншот Twitter
Коментарі під роликом, Скриншот Twitter

Нагадаємо, ми писали, що виїзд за кордон на авто: водіям нагадали про спеціальний режим, список документів.

Як повідомляв "Знай.ua", Доній, Стецьків, Харій взяли участь у конференції «Europe of the Carpathians» і розповіли європейцям про війну в Україні.

Також "Знай.ua" інформував, "Я вагітна, у стресі": Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" згадала, як переходила кордон.