Апеляція ВАКС призначила заставу у 229 мільйонів гривень колишньому голові правління "Нафтогазу" Андрію Коболєву, який за час роботи у державній компанії заробив 731 мільйон гривень. Водночас в Україні почали збирати гроші, щоб допомогти йому із заставою. Про це повідомив політик та громадський діяч Віктор Андрусів у своєму telegram-каналі.

Віктор Андрусів зазначив, що багато людей вже почали забувати, що в Україні триває повномасштабна війна. Замість того, щоб нарощувати допомогу для ЗСУ, купувати машини та дрони, люди вирішили скинутися на заставу для колишнього голови правління "Нафтогазу" Коболєва, який "викачав" із компанії 731 мільйон гривень. При цьому сума застави в рази нижча – 229 мільйонів гривень.

Андрій Коболєв, фото: кадр з відео
Андрій Коболєв, фото: кадр з відео

"Вдумайтесь люди скидаються на заставу для Андрія Коболєва, який за час роботи в Нафтогазі заробив 731 млн грн!!! Ні, не на машини для ЗСУ, не на дрони, а на заставу!!! У той час, коли Бахмут тримається на волосині, орки групуються на півдні, хлопці в Авдіївці, Вугледарі, під Кремінною тримають на силі свободи — люди вирішили скинутися на заставу чувака, який заробив сотні мільйонів гривень на ДЕРЖАВНОЇ компанії! , Яка належить нам з вами!!!", - написав Андрусів.

Коболєву збирають на заставу. Фото: скрін telegram
Коболєву збирають на заставу. Фото: скрін telegram

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Політолог Юрій Романенко також написав, що громадська організація "Демсокира", яка існувала за рахунок фінансування Коболєва, також розпочала збір на заставу для колишнього топ-менеджера "Нафтогазу".

Коболєву збирають на заставу. Фото: скрін telegram
Коболєву збирають на заставу. Фото: скрін telegram

Раніше портал Знай повідомляв, у країнці відправили Арестовича за крейсером "москва": "Гидота показує рівень..."

Також наш портал інформував, Юрій Бойко з "ОПЗЖ" забезпечив дочкам та їхнім чоловікам гарне життя навіть під час війни: гуляють у Франції та горя не знають.

Крім того, ми писали, Гетьманцев пожалів нардепа ОПЗЖ Абрамовича, який за лічені дні до вторгнення втік із країни: "Великий патріот".