Український стендап-комік Андрій Щегель проігнорував кілька повісток та втік до Туреччини, щоб не піти на службу до ЗСУ. Він заявив, що "гинути – вибір хлопців", а він "артист". Про це він розповів в інтерв'ю журналісту Роману Скрипіну.

Стендапер заявив, що отримав кілька повісток, але проігнорував їх і виїхав за кордон. На запитання журналіста, про те, як йому це вдалося, відповідь гумориста була досить лаконічною – "так я ж артист". Андрій Щегель зізнався, що докорів совісті через небажання захищати батьківщину, він не має. Ще й додав, що країна – це "фікція".

Андрій Щегель. Фото: скрін youtube
Андрій Щегель. Фото: скрін youtube

Стендап-комік поспівчував усім, хто змушений захищати Україну та наголосив: "гинути — вибір хлопців".

"Я виходжу з того, що це вибір хлопців – гинути. Я щиро співчуваю кожному, хто змушений зараз захищати Україну, тому що він її любить і щиро співчуваю Україні, що вона переживає найжахливішу трагедію у своїй історії і, мабуть, у світі зараз ", - Заявив Щегель.

Такі розмови українці не оцінили та озвучили, що думають про "гумориста".

"Наговорив ху*ні в інтерв'ю. Ніколи такого не було", "Добре, що Щегель сам себе закопав. Зекономив людям час", "Щегель вирішив врятувати репутацію Бобула", - написали користувачі у twitter.

Коментарі. Фото: скрін twitter
Коментарі. Фото: скрін twitter

Після своїх скандальних заяв комік вирішив не зменшувати обертів і продовжив сміятися з українців вже в соцмережах. Так, йому написали, що в Україні на нього вже "гаряче" чекають, що логічно після таких слів на адресу країни та захисників. Проте Щегель замість вибачень закотив очі й видав нову порцію крінжу.
"Знаменита українська гостинність", - написав стендапер.

Андрій Щегель. Фото: скрін соцмережі
Андрій Щегель. Фото: скрін соцмережі

Раніше портал Знай повідомляв, "Дурну бабу треба...": невгамовна Ірина Фаріон захоплюється Іво Бобулом, їй хочеться познущатися.

Також наш портал інформував, що на Потапа обрушилися гнівом через трек про волонтерів: "Дно пробите".

Крім того, ми писали, "Київстар" пробив дно, вирішивши залізти в ліжко Дорофєєвої: "Краще займіться тарифами".