Київські правоохоронці прийшли з облави до готелю рольових ігор Cherry Twins. Інцидент стався в ніч з 21 на 22 січня і закінчився розбитою технікою, вилученими девайсами та застосуванням грубої сили. Про це власниця закладу Олена Соловйова розповіла в інтерв'ю Юрію Романенку.

Готель для рольових ігор Cherry Twins – унікальний для України заклад із чудовою репутацією. Воно працює у Києві майже 5 років, сплачує податки та дає робочі місця.

Олена Соловйова. Фото: скрін youtube
Олена Соловйова. Фото: скрін youtube

Проєкт створений для підвищення сексуальної культури та сексуальної освіти пар. У готелі проводяться психологічні майстер-класи та тренінги у цьому напрямку. Гостями закладу можуть стати лише повнолітні громадяни, а брати участь у заходах дозволяється лише парам щонайменше 30 років. При цьому надавати чи отримувати сексуальні послуги заборонено, а менеджмент здійснює суворий контроль за цим.

Готель широко відомий і часто бувають зірки шоубізнесу. Навіть проводились фотосесії всесвітньо відомого бренду жіночої білизни Victoria's Secret та журналу Playboy.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Однак у ніч із 21 на 22 січня до готелю увірвалося понад 20 озброєних спецназівців, 5 слідчих, а також кінологи та співробітники кіберполіції. За словами власниці закладу, правоохоронці пояснили свій візит кримінальною справою, відкритою за фактом нібито створення фото порнографічного характеру ще 2021 року в одному з номерів.

Cherry Twins. Фото: скрін youtube
Cherry Twins. Фото: скрін youtube

Олена Соловйова наголосила, що представники закону поводилися дуже грубо і порівняла їхні дії зі звірствами російських окупантів.

"Кричали, поклали гостей на підлогу, спрямовували на них зброю, намагалися забрати особисті речі та мародерити, тримали людей на морозі у легкому одязі, забрали у співробітників особисті речі та одяг. Один мене штовхнув так, що я впала і розрізала склом руку. обшуку працювало 5 оперуповноважених, а відеофіксація дій велася лише одного, що робили решта, ніхто ніколи не дізнається.Фізичної сили було використано явно більше, ніж потрібно.Вважаю, що поведінка українських правоохоронних органів дуже схожа на дії їхніх російських колег. вони", - поділилася Олена Соловйова.

Зазначається, що візит правоохоронців закінчився розбитою технікою, стінами, вилученою технікою, у тому числі належала особисто співробітникам. Загалом збитків було завдано на 100 тисяч гривень. Із цього випливає, що силовики не борються із реальною злочинністю, а лише тиснуть на український бізнес, перевищуючи свої повноваження.

Раніше портал Знай повідомляв, Юрій Романенко розповів, як керівництво "Нафтогазу" набиває кишені під час війни.

Також наш портал інформував, Юрій Романенко розповів, для чого путін надіслав Ердогана до Зеленського: розпач Кремля було видно навіть у Львові.

Крім того, ми писали, Юрій Романенко назвав три варіанти виходу із війни з росією.