Пенсіонерам із сіл дозволили отримати державну допомогу: як взяти участь у програмі

Для українців, які мають можливість займатися сільським господарством, створили програми фінансової підтримки. Українців фінансують від державного та регіональних бюджетів. Насамперед варто розповісти про власників корів.

Пенсіонери, скріншот: YouTube
Пенсіонери, скріншот: YouTube

Ощадбанк більше не працюватиме, як раніше: українцям повідомили про зміни

Представники Ощадбанку повідомили українцям про зміни, які починають діяти із 1 березня 2023 року. Мова йде про послугу "Мобільні заощадження", яка доступна клієнтам цього банку. Деталі пояснили у пресслужбі Ощадбанку. Зокрема, з 1 березня змінилися процентні ставки, що нараховуються в рамках цієї послуги. Тож клієнтам фінансової установи варто взяти цей нюанс до уваги.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ощадбанк Фото: скрін youtube
Ощадбанк Фото: скрін youtube

Українців залишать без пенсійних виплат через суд: є перші списки

Для всіх наших читачів, які стосуються отримання пенсійних виплат, є дуже важливі новини. Надійшла інформація, що вже до середини поточного року деякі громадяни на заслуженому відпочинку можуть недорахуватися своїх виплат.

Пенсіонери, скріншот: YouTube
Пенсіонери, скріншот: YouTube

В Україні розширюють коло осіб, яким виплатять від 2 до 3 тисячі допомоги: хто може претендувати

В Україні розширюють коло осіб, яким виплачуватимуть одноразову допомогу у розмірі від 2 до 3 тисяч гривень. Про зміни повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Виплати. Фото: Youtube
Виплати. Фото: Youtube

Українців готують до чергового зростання цін на продукти: чому інфляція може прискоритись

В Україні прогнозують зростання споживчої інфляції. Цей показник за зиму 2023 року вже становить 26% порівняно з минулим роком. Однак подорожчання продуктів буде помірним, оскільки економіка країни потихеньку відновлюється, а попит покупців зростає.

Інфляція, фото з вільних джерел
Інфляція, фото з вільних джерел