Настала весна, а це означає, що час прокидатися від зимової сплячки, оживати разом із природою, починати активно жити і найголовніше готується до головного свята сезону – 8 березня.

Сьогодні ми пропонуємо вам найкращі слова привітання у прозі до дати, відомої кожній людині у всьому світі та українцю, зокрема. Адже Міжнародний жіночий день святкується досить давно, з'явившись як день солідарності жінок у боротьбі за рівні права та емансипацію.

Міжнародний жіночий день, скріншот: Youtube
Міжнародний жіночий день, скріншот: Youtube

Перейдемо до самих привітань:

Дорогі, милі пані, найчарівніші та найнепередбачуваніші створення, вітаємо вас з Міжнародним жіночим днем! Бажаємо вам чудових днів, наповнених радісними подіями, гарними словами, любов'ю та душевністю. Нехай ваші бажання виконуються все частіше, близькі оточують вас теплом та ніжністю, турботою та безмежною увагою. Щастя вам, прекрасні пані, і нехай воно не закінчується!

***

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У цей важливий для всього людства день, 8 березня, ми бажаємо вам, дорогі пані, не здаватися, щороку нагадуючи чоловікам про своє важливе місце на цій планеті. Адже без вас не було б романтики, всесвітньої краси, щирого сміху, доброти та інших частинок, що поєднують життя на Землі в єдине ціле. Дякую вам за те, що ви є, існуєте і щодня тішите чоловіків своєю присутністю і безмежно сяючою посмішкою.

***

Милі, ніжні, прекрасні жінки! Нехай цей день, 8 Березня, подарує вам чудовий настрій, виконання всіх найпотаємніших бажань! Нехай він стане стартом для нових починань, які принесуть лише радість! Щирих вам компліментів та добрих слів завжди! З весняним святом!

***

Прекрасні жінки, дякую вам за почуття, що виникають у будь-якому куточку нашої планети! Вітаємо вас із Міжнародним жіночим днем, зі святом, яким не повинно обмежуватися хороше ставлення до кожної з вас. Адже 8 березня має бути лише крихітним нагадуванням для чоловіків – радувати представниць прекрасної статі необхідно завжди без особливих приводів.

***

День матері - букет квітів
День матері - букет квітів / Pixabay

***

У це чудове жіноче свято хочеться побажати лише позитивних емоцій, безмежного щастя та міцного здоров'я. Нехай негаразди обходять стороною, а щодня буде приводом для нової радості.

***

Добро поздоровлення з 8 Березня сестрі

З Міжнародним жіночим днем, сестричка! Нехай весна цвіте не лише на вулиці, а й у душі, а краса тішить усіх, хто оточує. Щастя тобі, добробуту та гармонії. Бажаю, щоб усі твої дні були сонячними, яскравими і такими, що запам'ятовуються, щоб у твоєму домі завжди було затишно і тепло. Нехай у твоєму житті все буде так, як ти сама захочеш!

Душевне привітання з 8 Березня подрузі

Від щирого серця вітаю з цим чудовим жіночим днем ​​— 8 Березня. Побажати хочу пишноти душі та чарівної краси, насиченого життя та успішної діяльності, щирої любові та радісних емоцій, миттєвостей щастя та виконання потаємної мрії.

Смішне привітання з 8 Березня жінкам

Милі пані, вітаємо з Міжнародним жіночим днем! Бажаємо робити свою власну погоду завжди весняною, посміхатися так, щоб затьмарювати сонце. Радіти життю, як птахи і бути щасливими, як діти. Будьте красиві та здорові, зі святом!

Поздоровлення з 8 березня у віршах: джерело: відео з  YouTube
Поздоровлення з 8 березня у віршах: джерело: відео з YouTube

Привітання з 8 Березня мамі

Дорога матуся! Сьогодні день, коли мені хотілося б нагадати тобі про те, що ти найпрекрасніша, найважливіша людина для мене. Дуже дякую за все, чого ти мене навчила. За все, що подарувала та показала у житті. Вітаю тебе з 8 Березня, люба моя. Будь такою ж гарною жінкою, такою самою доброю людиною і такою ж гарною мамою. Зі святом!

Красиве привітання з 8 Березня коханій бабусі

Дорога та улюблена бабуся, з 8 Березня! Нехай цієї весни збудуться всі твої бажання. Нехай відбудуться чудеса та здійсняться мрії. Нехай завжди сяють радістю ока. Нехай буде так, як хоче серце! Зі святом!

Квітковий ринок, квіти, фото: Знай.ua
Квітковий ринок, квіти, фото: Знай.ua

Нагадаємо про перехід на літній час-2023: що треба почати робити вже зараз, щоби організм не дав збій.

Раніше ми повідомляли, коли в Україні перехід на літній час: доведеться поспати менше на годину.