Допомога малозабезпеченим сім'ям в Україні: як оформити виплати та що потрібно знати

Малозабезпеченим українцям продовжують виплачувати соціальну допомогу від держави, але для її отримання потрібно відповідати певним нормам, зокрема, такі особи повинні мати середньомісячний дохід менший за прожитковий мінімум.

Виплати. Фото: Youtube
Виплати. Фото: Youtube

Хто з українців має право на стовідсоткове бронювання від мобілізації: більше корисні у тилу, на роботі

В Україні продовжили військовий стан та мобілізацію ще на три місяці, проте деякі громадяни мають право на відстрочку від служби, якщо їх забронюють на роботі. На такий привілей можуть розраховувати далеко не всі, але все ж таки одна категорія однозначно його отримає.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Мобілізація в Україні, фото protocol
Мобілізація в Україні, фото protocol

Для безробітних в Україні змінили правила нарахування виплат: хто може залишитися без грошей

Українцям повідомили про новий змінений Порядок надання допомоги по частковому безробіттю. Відповідне рішення було ухвалено Кабінетом міністрів України. Детальніше про це розповіли у Міністерстві економіки України. Відзначається, що загалом цього року на допомогу по частковому безробіттю виділять 226 млн грн. Планується, що нею скористається 21 тисяча українців.

Виплати. Фото: Youtube
Виплати. Фото: Youtube

Погода 8 березня обдарує теплом не всі області України: де чекати дощів, а де - тепле сонечко

Синоптикиня Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в Україні в середу, 8 березня. За її словами цього дня очікується тепла погода. Згідно з прогнозом, опублікованим на фейсбук-сторінці Наталки Діденко, весна сміливо заявиться про себе високою температурою повітря, очікується протягом дня 8-го березня +7+14 градусів, на півдні +10+16 градусів.

Весна, скріншот: YouTube
Весна, скріншот: YouTube

Картки Monobank тепер не поповнити через IBOX: українцям розповіли, що робити

Нацбанк відкликав ліцензію в IBOX, а у monobank просять чекати або поповнювати картку іншими способами. Фінансовий регулятор, Національний банк України, ухвалив рішення про відкликання банківської ліцензії в АТ "IBOX Bank" та його ліквідацію з 07 березня 2023 року. Про це повідомила пресслужба НБУ.

Термінал IBOX. Фото: Youtube
Термінал IBOX. Фото: Youtube