Десятки школярок було госпіталізовано після того, як вони знепритомніли під час використання дошки для спіритичних сеансів у школі.

Директор школи та вчителі супроводжували 28 учениць до лікарні після того, як у дівчаток з'явилися ознаки непритомності, занепокоєння та інших симптомів.

Уго Торрес, голова освітньої установи в Галерасі, Колумбія, заявив у відеозверненні, що батьки та опікуни були поінформовані про те, що дівчатка були доставлені до лікарні, додавши, що вони все ще чекають на новини від лікарів.

Чимало батьків вважають, що дітей госпіталізували після того, як вони використовували дошки для спіритичних сеансів у класі.

Школа у Колумбії, фото: Jam Press
Школа у Колумбії, фото: Jam Press

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Одна мати закликала інших батьків розібратися, чому одразу стільки дітей потрапило до лікарні: "Наші діти завжди добре снідають, і не можна сказати, що те, що відбувається, пов'язане з нестачею їжі".

УІнді100повідомили, що Х'юго Торрес закликав батьків зберігати холоднокровність після виходу новин, заявивши: "З огляду на зареєстровані випадки, у спільноті було оприлюднено низку коментарів, які замість того, щоб допомогти вирішити ситуацію, призвели до збентеження і несприятливе середовище для нашої роботи. Освітня установа також з повагою просить громадян утримуватися від ранніх суджень і діагнозів " .

Наразі невідомо, коли школа планує опублікувати оновлену інформацію про медичні діагнози учнів.

Крім того, місцева влада поки не підтвердила, чи ведеться поліцейське розслідування.

Дошка для спіритичних сеансів, ілюстраційне фото
Дошка для спіритичних сеансів, ілюстраційне фото

Нагадаємо, що таємницю мумії русалки з Японії розкрили - поклонялися їй через коронавірус: "Сподівалися, що допоможе".

Раніше ми повідомляли, що в небі Китаю помітили дивне свічення: очевидці говорять про НЛО, влада закликає не панікувати.