Підтягнута фітнес-модель порадувала шанувальників епічним 30-річним перетворенням.

Джоан Макдональд ділиться своєю мудрістю у галузі фітнесу в Instagram, де вона набрала армію з 1,7 мільйона передплатників.

Автор публікує свої неймовірні тренування та поради з фітнесу, оскільки вона надихає шанувальників різного віку. Вона розпочала свій шлях, коли лікарі порадили їй різко змінити спосіб життя у віці 70 років.

Жінка приймала кілька ліків від високого кров'яного тиску, високого рівня холестерину та кислотного рефлюксу. Але звернення до фітнесу різко змінило все після того, як дочка наполягла на тому, щоб вона приділяла пріоритетну увагу своєму здоров'ю. Минуло кілька років, і Джоан стала зовсім новою людиною, що доводять і знімки з її минулого життя.

Джоан, фото: @trainwithjoan/Instagram
Джоан, фото: @trainwithjoan/Instagram

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У недавньому пості для своїх шанувальників Джоан поділилася фотографією, коли їй було 46 років, та 76-річною. Вона поділилася підписом, що надихає, з порадами своїм шанувальникам.

Джоан сказала: «Ваші звички зроблять час або вашим ворогом, або вашим другом. там, де я перебуваю сьогодні. Я зосередилася на спробах зробити кращий вибір, дійсно старанно працюючи над створенням кращого мислення та системи підтримки. І я щойно спробувала стати на 1% краще".

Джоан порадила фанатам не покладатися на швидкі рішення та спробувати інші методи для успішного шляху. Вона порадила вести щоденник, розробити систему підтримки з однодумцями та завести добрі повсякденні звички.

Фітнес-гуру продовжила: "Займайтеся фізичними вправами! Це може бути 30-хвилинна щоденна прогулянка або 30-хвилинне тренування з власною вагою."

Шанувальники залишилися в захваті після посту, тому що один із них сказав: "Мені 55, і я тільки почав це робити."

Нагадаємо, що дівчина відмовилася від трусів і закликає до цього всіх жінок: "Не ношу 5 років. Виділення – це нормально".

Раніше ми повідомляли, що жодних дезодорантів і тампонів: колишня черниця розповіла про дикі правила монастиря.