Принц і принцеса Уельські 9 березня завітали до Мусульманського центру Хейса в Лондоні, щоб зустрітися зі збирачами коштів, які підтримали країни після нещодавніх руйнівних землетрусів.

Принцеса покрила голову білою хусткою із чорною вишивкою пакистанського бренду Élan, який ідеально поєднувався з образом, який вона носила під час свого турне Пакистаном у 2019 році.

Вона одягла накидку з тим самим класичним чорним пальто від Кетрін Вокер і плісованою сукнею від Олександра Маккуїна, яку вона одягала на зустрічі з представниками громадськості після смерті королеви Єлизавети II у вересні минулого року.

Під час свого візиту до мусульманського центру Міддлтон взяла із собою сумку Grace Han із верхньою ручкою (2 444 долари) та чорні туфлі на підборах від Gianvito Rossi (704 долари), тому її макіяж був стриманим.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Пара зустрілася з гуманітарними працівниками, які нещодавно повернулися з кризової зони, а також із представниками центру, які підтримали зусилля з ліквідації наслідків землетрусу, при цьому група зібрала понад 25 000 фунтів стерлінгів (майже 30 000 доларів США) для допомоги постраждалим у Сирії.

Вони також взяли участь у заході щодо виготовлення орігамі з Асоціацією турецьких жінок, створивши паперових журавликів, які є символами зцілення та надії.

Міддлтон уже кілька разів носив хустки; вона носила світло-блакитний стиль, щоб відвідати мечеть у Малайзії під час візиту у 2012 році, та носила кілька яскравих стилів під час свого турне Пакистаном у 2019 році.

Нагадаємо, що майбутня королева Кейт Міддлтон була на своєму весіллі зі щитом: дружина принца Вільяма захищалася з першого дня.

Раніше ми повідомляли, що принц Гаррі розповів про пікантний інцидент з Меган Маркл, Кейт Міддлтон та "тюбиком": "Вона ж актриса".