Повномасштабна війна в Україні триває другий рік, і немає людини, яка не мріє про найшвидше її завершення, однак події на фронті не завжди обнадійливі та вимагають від українців взяти волю в кулак і терпіти.

Астрологи, які вміють читати карти зоряних сузір'їв, та які знають про вплив тих чи інших зірок на події у світі, намагаються розгадати, яким буде подальший розвиток подій. Астрологиня Ганна Вергелес запевняє, що вже найближчим часом Україна почне повертати території, захоплені російськими окупантами.

Зоряне небо. Фото: quick and dirty tips
Зоряне небо. Фото: quick and dirty tips
Зоряне небо. Фото: quick and dirty tips

Астролог передбачає отримання українськими військовими потужної зброї. Зірки говорять, що це озброєння допоможе вигнати ворога з української території.

За словами астролога, у березні почнуться геополітичні зміни, які допоможуть Україні перемогти ворога. Щодо озброєння, то найближчим часом ЗСУ доотримає частково обіцяне, і зможе витісняти окупантів з української землі.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Моібілзація. Фото: Youtube
Моібілзація. Фото: Youtube

Крім того, Вергелес зазначає, що у квітні травні та червні ЗСУ дадуть потужні бої, і це стане переломним у цій війні.

У квітні настануть позитивні моменти коли ми почнемо забирати назад свої території. Це друга половина квітня, травень. Це достатня кількість воєнної підтримки, і є велика імовірність того, що в кінці весни ми почнемо рухатися до миру. Це буде довгий шлях, - заявили астролог.

Нагадаємо, ми писали, що на росії психологи вчать жінок, як правильно відправити чоловіка вмирати на війну: "Гроші отримаєте".

Як повідомляв "Знай.ua" слухайте себе і сподівайтеся на друзів: що приготувала весна 2023 різним знакам Зодіаку, щасливчиків лише четверо.

Також "Знай.ua" інформував, масована ракетна атака: вибухи у багатьох областях, відключення світла, що відомо.