Колишній астронавт NASA Скотт Келлі відправив назад Росії медаль "За заслуги в освоєнні космосу".

Нагороду йому колись вручив нині чинний заступник голови Ради Безпеки російської федерації та великий хропун усієї росії Дмитро Медведєв.

Мем на Дмитра Медведєва. Фото: скриншот Telegram
Мем на Дмитра Медведєва. Фото: скриншот Telegram

Це сталося на початку повномашстабного військового вторгнення Росії в Україну. Причиною такого рішення стала кровопролитна війна, яку Росія розв'язала проти нашої держави.

"Будь ласка, віддайте її російській матері, чий син загинув у цій несправедливій війні. Я пошлю медаль поштою до посольства росії у Вашингтоні. Удачі" , - написав астронавт у своєму Twitter, де за його життям та успіхами стежать 5,3 мільйона передплатників .

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Скотт Келлі вільно говорить і пише російською мовою.

Скотт Келлі чотири рази бував у космосі, двічі на борту російських ракет "Союз" і командував російсько-американським екіпажем на Міжнародній космічній станції, провівши на її борту 340 днів у компанії російського космонавта Михайла Корнієнка.

Астронавт Скотт Келлі
Астронавт Скотт Келлі

Нагадаємо, що війна в Україні 2023 року: який результат прогнозують аналітики для обох сторін, і чи будуть переговори.

Раніше ми повідомляли, що британський генерал припустив, коли путіна виженуть із Кремля: все залежить від ЗСУ. Військові експерти всього цивілізованого світу розробляють ймовірність того,

Також ми повідомляли, що росіянам і тубзик, що розвалився, зійде: у мережі показали хороми, які купив путін для Кабаєвої.