Зараз у Сакартвело відбуваються справді важливі події - тисячі людей виходять на вулиці з протестами проти рішень, які ухвалюються в Парламенті проросійською партією...

Зовсім недавно там хотіли ухвалити закон, схожий на той, який був прийнятий в РФ - щодо "іногентів". Однак людям це не дуже сподобалося, тому вони показали, що рух має відбуватися виключно у бік Європи.

Мітинг у Грузії, фото: скріншот із відео
Мітинг у Грузії, фото: скріншот із відео

В інтернеті набирає популярності відео, яке раніше вже публікувалося, проте було видалено через "правду". Адже лише Україна відгукнулася на крик про допомогу народу Сакартвело 1993 року. Наші миротворці врятували 7600 осіб, які були піддані етнічним чисткам під час окупації Абхазії, у горах Сванетії.

"Їх застала хуртовина та люті морози. Рахунок йшов на годинник. Грузія благала світ: допоможіть! І поки ООН говорила, що на підготовку операції йде місяць, українці організували все за 3 дні!", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Миротворча місія України, скріншот: Youtube
Миротворча місія України, скріншот: Youtube

І це незважаючи на російські обстріли та негоду. Наші воїни все зробили виключно самі, без допомоги партнерів.

"Цей подвиг наших пілотів теж треба пам'ятати, як і нинішніх захисників, у тому числі грузинів, які героїчно допомагають зараз нам" , - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, російський танк дістався Берліна, але є "нюанс": німці можуть не боятися

Як повідомляв "Знай.uа", 5-річний Петрович з фільму Комарова "Рік" знайшов маму, що загубилася: "Її били..."

Знай.ua писав, українець набрав кредитів на зниклих безвісти воїнів ЗСУ: "Дай Бог, щоб хлопці повернулися..."