Українські захисники справно відпрацювали по позиціях окупанта. Відео показав волонтер Юрій Голик, яке стало можливо зняти та скоригувати через нічники розвідгрупи Добровольчого підрозділу "Хартія".

Всі розуміють, що прилади нічного бачення разом з квадрокоптерами служать "очами" нашим військовим і являються вкрай важливим обладнанням для сучасного ведення бойових дій. Сьогодні квадрокоптери та прилади нічного бачення, які передали волонтери Юрій Голик та Сергій Стаховський вірно служать українським військовим та допомагають викинути окупантів з нашої землі.

Також вояки з Добровольчого підрозділу "Хартія" повідомили, що отримали днями від волонтерів три дрони Mavic Combo, які стали справді незамінними у нашій захисній війні проти російських терористів.

Дякуємо за постійну підтримку! Тепер аеророзвідники «Хартії» зможуть нищити ще більше окупантів у Бахмуті написали на сторінці добровольчого корпусу

Популярні новини зараз
Важливі події відбудуться вже скоро: тарологиня назвала критичні дати для України Залишився лише тиждень: українці зазнають важких змін з 1 жовтня З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці Бронювання не захистить: кого можуть мобілізувати прямо з ТЦК
Показати ще

дрони Mavic Combo
дрони Mavic Combo

Також волонтери дбають і про інші бойові підрозділи, які потребують допомоги: п'ять дронів Mavic відправилися підрозділу, який сьогодні мужньо боронить фортецю Бахмут, а ще три Mavic поїхали прикордонникам, які нищать ворога у Донецькій та Луганській областях.

Як повідомляв Знай раніше, українські захисники отримали нові снайперські гвинтівки від волонтерів.