"Холостяк" Алекс Топольський зізнався, що втратив мільйони гривень: "Нелегальний бізнес..."

Алекс Топольський, фото: Instagram
Алекс Топольський, фото: Instagram

"Холостяк-12" Алекс Топольський уже якийсь час живе на Балі після участі у романтичному проєкті та житті у Лос-Анджелесі. Хлопцю не вдалося збудувати міцні стосунки з переможницею Катериною Лозовицькою. А зараз він взагалі розповів про серйозну помилку, через яку він втратив 100 тисяч доларів. Алекс заявив, що кілька разів з'їжджав із апартаментів, повертав клієнтам гроші та втрачав контакти з власниками будинків. І все це, починаючи з 2017 року, коли він відкрив першу студію в Голлівуді. Він діяв за наступною схемою – оформляв договір оренди, заїжджав туди, робив ремонт, купував нові меблі, публікував оголошення на різних платформах... але потім його просили з'їжджати звідти через те, що для здачі орендованого житла у договорі необхідно мати спеціальний дозвіл на суборенду.

До 50 тисяч гривень: кому пропонують найвищі зарплати в Україні

Гроші. Фото: Youtube
Гроші. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Навіть під час війни в Україні можна заробити досить пристойні гроші. Проте для цього треба мати певні навички. Українцям повідомили, за яку роботу платять найбільше. Як відзначається, вперше з початку війни медіанна заробітна плата по Україні зросла. В свою чергу, у пресслужбі одного з найбільших порталів пошуку роботи Work.ua розповіли, що медіанна заробітна плата в лютому зросла вперше під час війни. Підвищення не надто велике, та все ж приємна новина - усього 500 грн.

Хто більше споживає, той більше платить: в Україні визначились із підвищенням тарифів на світло

Комуналка, квитанції. Фото: Знай.uа
Комуналка, квитанції. Фото: Знай.uа

Ось уже за кілька тижнів опалювальний сезон закінчиться, а чиновники вже "трудяться" на тому, як змінити тарифи на електрику. Першим, хто заявив про те, що тарифи необхідно піднімати, то це голова НКРЕКУ Костянтин Ущаповський, а після нього про схожі маніпуляції заявив радник Дениса Шмигаля Юрій Бойко. Підвищення тарифів обґрунтоване неможливістю покрити відновлення зруйнованої енергоінфраструктури за рахунок енергокомпанії, адже ті продають електроенергію за зниженою вартістю.

Повернення загарбаних територій та шалена відсіч ЗСУ: астрологиня спрогнозувала, коли відбудеться прорив на фронті

Воїн ЗСУ, фото: Facebook
Воїн ЗСУ, фото: Facebook

Повномасштабна війна в Україні триває другий рік, і немає людини, яка не мріє про найшвидше її завершення, однак події на фронті не завжди обнадійливі та вимагають від українців взяти волю в кулак і терпіти. Астрологи, які вміють читати карти зоряних сузір'їв, та які знають про вплив тих чи інших зірок на події у світі, намагаються розгадати, яким буде подальший розвиток подій. Астрологиня Ганна Вергелес запевняє, що вже найближчим часом Україна почне повертати території, захоплені російськими окупантами.

Микита Добринін після розлучення з Квітковою показав, наскільки він "близький" до жіночої попи

Микита Добринін, фото: Instagram
Микита Добринін, фото: Instagram

Микита Добринін, який зумів на кілька років збудувати міцні стосунки з переможницею "Холостяка" Дашею Квітковою, показує, наскільки "легко" може без неї обійтися після розставання. Зараз у них різні життя, в яких вони змушені переплітатися виключно через маленького сина. Даша вже активно спілкується з іншими чоловіками, приймає від них цінні подарунки і не приховує цього, оскільки вважає себе вільною жінкою. А ось Микита Добринін змушений також показувати, що в нього все добре, тому він не відстає від невідомої красуні просто на робочому місці. Він з головою поринув у роботу. У нього багато проєктів та купа справ.