Навіть під час війни в Україні можна заробити досить пристойні гроші. Проте для цього треба мати певні навички. Українцям повідомили, за яку роботу платять найбільше.

Детальніше про це розповіли у новому дописі на фейсбук-сторінці "Пенсійного кур'єра". Як відзначається, вперше з початку війни медіанна заробітна плата по Україні зросла.

Своєю чергою у пресслужбі одного з найбільших порталів пошуку роботи Work.ua розповіли, що медіанна заробітна плата в лютому зросла вперше під час війни. Підвищення не надто велике, та все ж приємна новина - усього 500 грн (з 15 тис. по 15,5 тис.).

Центр зайнятості, фото zhitomir
Центр зайнятості, фото zhitomir

Найбільші зарплати в лютому пропонували за наступну роботу:

  • медіабаєрам — 50 000 грн;
  • водіям-міжнародникам — 41 500 грн;
  • рихтувальникам — 32500 грн;
  • рієлторам — 30 000 грн;
  • дизелістам — 27 500 грн.

"Підвищення також торкнулися топменеджерів, керівників вищої ланки, спеціалістів зі страхування, фахівців у сфері обслуговування, виробництва, дизайну та телекомунікацій.", - йдеться у повідомленні. Пенсійний кур'єр

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Нагадаємо, які правила виходу на пенсію діятимуть у 2023 році: пояснення ПФУ

Як повідомляв "Знай.ua", яку довідку потрібно подати у 2023 для нарахування пенсії: необхідна у двох випадках

Також "Знай.ua" писав, українцям повідомили про нововведення стосовно виготовлення паспорта: що потрібно знати