Відомий російський бізнесмен Євген Чичваркін, який проживає у Великій Британії, поставив під сумнів те, що Україна зможе повернути собі цілісність території після закінчення війни. Інтерв'ю з нібито "хорошим руським" записав журналіст Дмитро Гордон.

Чичваркін у ході інтерв'ю неоднозначно висловлювався про дії путіна, який розпочав криваву війну проти України. За його словами, ідеї у нього дійсно маніакальні, але він зовсім не дурень, і навіть "талановита людина".

Чичваркін, фото gordonua
Чичваркін, фото gordonua

Журналіст навів йому конкретний приклад, що таке перемога у розумінні українців. Це коли росія впаде, розкаюватиметься і виплачуватиме репарації, але при цьому путін зникне з кремля. Бізнесмен не думає, що таке може статися.

"Такий сценарій на даний момент я не бачу дуже ймовірним. Я вважаю, що ймовірність поки що дуже невисока. Тому що ніхто не хоче зв'язуватися з Путіним, коли він маніпулюватиме ядерною кнопкою", - заявив він.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

путін, скріншот: YouTube
путін, скріншот: YouTube

За його словами, ядерна зброя - це останній аргумент, який залишився у путіна, і він цим користуватиметься. Також Чичваркін дуже сумнівається, що Україна зможе повернути територію, якою вона була до 24 лютого. Він відштовхується від "настрою донеччан, які перебувають у Києві".

"А ви знаєте, які настрої щодо жителів Донецька тут? "А я ось не хочу з цими людьми жити в одній країні". "А ось він мені може в спину далі..." "А там узагалі нас ніхто не хоче. Паркан побудувати". Я такого чув дуже багато. Якась частина – вже вісім років як хороший бізнес у Москві та Підмосков'ї, у Пітері. Все-таки більша частина поїхала в те корупційне мовне середовище, в якому комфортно. Будемо гранично чесні", - впевнений він.

Щодо успіхів ЗСУ, Чичваркін переконаний, що все залежить від Заходу та постачання зброї, оскільки "людьми через якийсь час воювати буде неможливо".

Нагадаємо, британський генерал припустив, коли путіна виженуть із Кремля

Раніше ми писали про те, що Віктор Андрусів назвав головну проблему окупантів і анонсував "жест доброї волі"