Все частіше звучать дуже підозрілі, якщо не сказати просто популістські заяви від магів, астрологів або навіть майстрів карт Таро, які в один голос кажуть, що Україна навесні чи влітку 2023 року розіб'є всіх окупантів.

Повірте, нам теж хочеться перемоги ЗСУ і всього народу в першу чергу, але чи це не так, що "експерти" просто говорять те, що хочуть чути люди?

Є й інші прогнози, наприклад від ясновидця та екстрасенсу Валерія Шатіловича, який він озвучив в ефірі YouTube-каналу "Прогноз".

За словами Валерія Шатіловича, з літа варто очікувати на припинення бойових дій.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

"Влітку повинні припинитися обстріли, а бойові дії суттєво звузяться. Все буде з початку червня", - запевняє екстрасенс.

Валерій Шатилович та ведучий, скріншот: YouTube
Валерій Шатилович та ведучий, скріншот: YouTube

Також Шатілович переконаний, що росія в жодному разі не капітулює. Але можлива зміна влади РФ у другому півріччі 2023 року. За його словами, у нових російських політиків буде новий курс: говоритимуть про зупинення бойових дій, про мир.

Прозорий каже, що вже в березні 2023 року будуть сигнали того, що президент Росії владимир путін хоче зупинити війну, що він готовий відступити.

Нагадаємо, "Страх, тривоги, але й добре теж буде": медіум Анна Атаманова озвучила прогноз на березень для Києва та області.

Раніше повідомлялося, відьма-некромант дала прогноз, чого чекати на ЗАЕС у березні - небезпека близька: "Щось там вони таке роблять".

Також, у Володимира Зеленського заявили про початок розпаду Росії, що чекає на землю путіна: "Світу треба готуватися".