Декількома днями раніше в Україні вибухнув гучний скандал навколо заступника начальника Болградського районного територіального центру комплектації та соціальної підтримки, який танцював на гуляннях на честь 8 березня під російську попсу. На поведінку посадовця відреагували і вирішили направити його енергію в потрібне русло - фронт. Про це повідомила начальник об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України, капітан І рангу Наталія Гуменюк.

Поки українські захисники ціною власних життів борються за кожен метр землі, стримуючи наступ окупантів на Донбасі, заступник начальника військкомату на Одещині весело танцював під композицію російського співака Олександра Реви "Алкоголічка".

Скандал с замначальника ТЦК под Одессой, скриншот: Telegram
Скандал с замначальника ТЦК под Одессой, скриншот: Telegram

Інцидент викликав хвилю обурення з боку українців і багато хто забажав відправити військового на передову, де його енергія буде спрямована в потрібне русло — захист держави.

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Як повідомила Наталія Гуменюк, побажання народу практично виповнилося - заступник начальника військкомату перевели для подальшого проходження служби до одного з бойових підрозділів.

"Командування рішуче засуджує випадки легковажної безвідповідальної поведінки посадових осіб Сил оборони в умовах військового стану. У командуванні наполягають, що моральний облік та морально-психологічний стан усіх військових, без винятку, має відповідати поставленим завданням, бути основою для здобуття перемоги", - зазначила Гуменюк.

Раніше портал Знай повідомляв, "Вранці вручає повістки, а ввечері бухає під російську попсу": у мережу злили відео "відпочинку" заступника начальника ТЦК під Одесою.

Також наш портал інформував, що росіянин Чичваркін у Києві нахвалює диктатора, сумніваючись у перемозі ЗСУ: "Ніхто не хоче зв'язуватися з путіним".

Крім того, ми писали, обманом виїхав із України, щоб зняти кліп російській співачці: режисер Голубков потрапив у гучний скандал.