Багато знаків зодіаку відчуватимуть деяку загальмованість, ліньки. Потрібно менше витрачатися, а більше накопичувати кошти.

Користь принесе збирання, закриття старих питань. Можливі стрибки настрою, занепокоєння. Легше впоратися з емоціями, якщо регулярно провітрювати приміщення і витирати пил.

Овен

Овен
Овен

Овни цього тижня, швидше за все, будуть зосереджені на вирішенні матеріальних проблем і цілком досягнуть успіху. У вас буде достатня кількість фінансових ресурсів, щоб зробити великі покупки для дому та сім'ї, а також для себе. Жінкам рекомендується оновити гардероб. Смак та почуття стилю в цей період вас не підведе. А чоловіки цього тижня зможуть купити собі бажану техніку. На інші питання, які не мають матеріального підтексту, краще не відволікатися. На вихідні намагайтеся не перевантажувати себе навчанням і більше часу відведіть на відпочинок.

Телець

Телець
Телець

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Дуже плідно пройде цей тиждень для Тельців, які планували всерйоз зайнятися своєю зовнішністю. Незабаром літо, і до пляжного сезону бажано підготуватися заздалегідь. Особливо це стосується прекрасної половини людства. Цього тижня можна починати дієту, особливо якщо у вас за зимові місяці додалася зайва вага. На вас частіше звертатимуть увагу. Можливі романтичні знайомства. Чоловікам також варто приділити своєму зовнішньому вигляду трохи більше уваги. Можливо, настав час оновити абонемент у фітнес-клуб, тренажерний зал або басейн.

Близнюки

Близнюки
Близнюки

Близнюкам цього тижня рекомендується обрати собі спокійний життєвий ритм. Це означає, що бажано не завантажувати себе справами, більше часу відводити на відпочинок та сон, не ставити собі жорстких рамок та вирішувати питання у міру їх надходження. Цей час більше підходить для релаксації та осмислення подій, що сталися останнім часом. Корисно займатись водними процедурами. Відносини в сім'ї та з близькими родичами в цей період будуть складатися цілком гармонійно. У вихідні дні намагайтеся менше часу проводити в Інтернеті. Краще вирушити на природу або зайнятися саморозвитком, розширенням кругозору.

Рак

Знак Зодіаку Рак
Знак Зодіаку Рак

Раки цього тижня зможуть повною мірою усвідомити та відчути підтримку з боку дружнього оточення. Загалом роль та значення близьких людей у ​​вашому житті цього тижня значно зростає. Якщо у вас багато друзів, ваше спілкування з ними стане більш інтенсивним. Можливо, захочеться увійти до якогось неформального об'єднання людей, у якому ви знайдете своїх однодумців. Не виключено, що значна частина дружнього спілкування здійснюватиметься віртуально через Інтернет. Це добрий час для формування планів на майбутнє.

Лев

Знак Зодіаку Лев
Знак Зодіаку Лев

Леви цього тижня стануть у чомусь помітнішими. Можливо, довкола вас відбуватимуться якісь події, які виділять вас із загальної маси людей, поставлять у центр суспільної уваги. Успіх супроводжуватиме тих, хто чітко представляє свою життєву мету і методично, крок за кроком працює над її здійсненням. Можливо, вами зацікавляться впливові люди, які займають високі посади. Також значно зміцняться відносини з близькими родичами, особливо з батьками. Якщо до останнього часу між вами не було порозуміння, то зараз у відносинах запанує гармонія.

Діва

Діва
Діва

Дівам цього тижня можна вирушати у подорож. Тяга до далеких країн, а також до навчання, пізнання чогось нового значно посилиться. Не виключено, що ви несподівано навіть собі раптом вирушите в далеку поїздку, відсунувши убік всі турботи. Ті, кого цей тиждень застане у туристичній поїздці, проведуть час дуже добре. Якщо ж ніякої можливості для подорожей немає, постарайтеся перейти на навчання. Це вдалий час для тих, хто навчається або підвищує рівень своєї професійної кваліфікації. На вихідні намагайтеся обережніше поводитися з побутовою технікою, що працює на електриці: можливі травми.

Терези

Терези
Терези

Терезам цього тижня, можливо, захочеться випробувати гострі відчуття. Це чудовий час для тих, хто займається екстремальними видами діяльності, спортом, туризмом. Довіртеся своїм інстинктивним бажанням. Інтимне життя стане джерелом радості та задоволення. Також цей тиждень складається сприятливо для проведення планових хірургічних операцій. Захисні сили організму та його здатність до відновлення після перенесених стресів значно зростуть. У вихідні дні не слід вступати в суперечки з партнером по шлюбу чи бізнесу.

Скорпіон

Скорпіон
Скорпіон

У Скорпіонів цього тижня подружні стосунки складаються дуже сприятливо. Швидше за все, ви відкриєте кохану людину в новій якості, багато в поведінці вас буде приємно дивувати. Цими днями можна відвідувати разом урочисті святкові заходи: ювілеї, весілля. Якщо ви поки що не скріпили свій союз шлюбними узами, то цього тижня ваші стосунки можуть вийти на якісно новий рівень. Саме в ці дні може бути прийняте спільне рішення про укладення шлюбу або, наприклад, початок спільного життя разом. Ініціатива такого рішення, швидше за все, виходитиме від партнера.

Стрілець

Стрілець
Стрілець

Зірки радять Стрільцям цього тижня всерйоз взятися за своє здоров'я. Ваш організм матиме високий енергетичний потенціал, посилиться його здатність до відновлення. Варто скористатися цією сприятливою ситуацією та допомогти йому зміцнитись. Можливо, є сенс переглянути свій звичайний денний розпорядок, додавши туди пункти, пов'язані зі зміцненням здоров'я, відвідуванням спортивних залів, ранкової гімнастикою, або уважно проаналізувати структуру свого харчування та внести до неї необхідні зміни.

Козеріг

Козеріг
Козеріг

У закоханих Козерогів цей тиждень стане найщасливішим часом. Швидше за все, ваші романтичні стосунки будуть підняті на неймовірну висоту. Даруйте коханій людині себе, свою увагу, турботу та ніжність. Втім, цей тиждень вселяє оптимізм не лише у закоханих, а й у багатьох інших. Загалом головним і найяскравішим знаменником цього тижня стане саме кохання. І ви отримуватимете її звідусіль: від коханої людини, дітей, близьких родичів та знайомих. У цей період можна відвідувати розважальні заходи, концерти, театр чи кіно.

Водолій

Водолій
Водолій

Водоліям цього тижня найкраще зосередити свою увагу на домашніх справах. Відносини у сім'ї будуть складатися дуже гармонійно. Якщо у вас раніше були проблеми із родичами, використовуйте цей тиждень для покращення стосунків із ними. Проявіть турботу та увагу до батьків, старших членів сім'ї. Дружня та доброзичлива психологічна атмосфера будинку дозволить вам усім разом вирішувати будь-які побутові питання. Дуже підходить цей тиждень для прийому гостей, сімейних урочистостей. У вихідні утримайтеся від поїздок.

Риби

Риби, гороскоп
Риби, гороскоп

Найкраще для Риб на цьому тижні – перебувати у дорозі. На вас чекають нові люди та враження. У ці дні ви також можете розширити коло свого спілкування. Не виключено, що після перших хвилин розмови з новоявленим знайомим виникне взаємна симпатія, яка надалі призведе до серйозних відносин. Також це гарний час для навчання та підготовки різних документів. На вихідних днях постарайтеся утримати себе від походу магазинами. В іншому випадку ви ризикуєте втратити гроші або виявити, що у вас вкрали гаманець.

Нагадаємо про гороскоп на березень-2023 для всіх знаків Зодіаку: новий роман Риб, весілля Козерогів та хвилювання Овнів.

Раніше ми повідомляли про застій, початок нового або ж вибір без вибору: таролог Аліна Белич розповіла, що чекає на українців вже днями.