Гральний бізнес пов'язаний з величезними грошима і також з можливістю уникнути оподаткування. Parimatch, одна з найбільших букмекерських компаній в Україні, оголосила, що припинила свою роботу через впроваджені санкції.

Сайт компанії вже заблокований, хоча фірма запевняє, що не співпрацювала з рф від початку війни, та не має уявлення чому могла потрапити під санкції. Про це йдеться на сторінці Parimatch Ukraine.

Боротьба з гральним бізнесом, фото Нацполіції
Боротьба з гральним бізнесом, фото Нацполіції

Едуард Швіндлерман, власник компанії, відомий у вузьких колах "король" букмекерів України. Навіть після окупації Донецька та Луганська, там працюють його казино та ставки на спорт. Це означає, що частина грошей від прибутку Едуарда Швіндлермана, якими він купує право на діяльність у недореспубліках, повертаються до нашої країни у вигляді обстрілів та трун з нашими солдатами.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Швіндлерман прославився насамперед Parimatch, реклама якої лізе в очі буквально на кожному розі. Швіндлерман нелегально займається букмекеркою з 1994 року. Страшно уявити, скільки мільярдів доларів він заробив за 29 років існування його імперії. Тільки за місяць Parimatch заробляє більше мільярда долларів.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Нагадаємо, в Україні легалізували азартні ігри лише у 2020 році, до цього ніяких ліцензій, податків на цей вид діяльності не було.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Наразі Parimatch зазначає, що тепер працюватиме над поверненням грошей клієнтам і вже шукає легальний механізм для цього. Також в компанії зазначили, що призупинять усі партнерські контракти й уже шукає легальний механізм погашення фінансових заборгованостей за всі надані послуги.

Нагадаємо, ми писали, що відомий екстрасенс зізнався, що в Україні буде добре, коли в росії стане погано.

Як повідомляв "Знай.ua" голоси нардепа Тищенка та Негулевського обговорювали, як грабувати країну: а потім на відпочинок.

Також "Знай.ua" інформував, клієнти Нової пошти отримають кредитні картки: у компанії пояснили рішення.