Українці досі не можуть отямитися від того, як Нова пошта підняла ціни на доставку посилок.

Це все відбувається на тлі постійних скарг від клієнтів, яким то на посилку залізуть, то запакують маленьку річ у величезну коробку, щоб "зрубати" більше грошей з українців.

З кожною проблемою представники "Нової пошти" обіцяють розібратися і навіть надсилають "пробачливі подарунки" незадоволеним клієнтам. А паралельно з цим у компанії заявляють про нові послуги, якими можуть скористатися всі охочі.

"Нова пошта", фото: Знай.ua
"Нова пошта", фото: Знай.ua

Стало відомо, що NovaPay має намір випустити кредитні картки з додатковими послугами та знижками для клієнтів "Нової пошти", а також облігації.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Про це агентству "Інтерфакс-Україна" повідомив директор із ризиків NovaPay Ростислав Сінішин.

Він уточнив, що йдеться про власні облігації NovaPay, а не про цінні папери, випущені Новою поштою.

Сінішин уточнив, що компанія вже підготувала проспект емісії, який незабаром буде подано на реєстрацію до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР).

додаток Нової пошти, фото facebook.com/nova.poshta.official
додаток Нової пошти, фото facebook.com/nova.poshta.official

Причиною випуску облігацій Новою поштою стала потреба власного розвитку, а от NovaPay випустить цінні папери саме для роботи у фінансовому секторі, але в якому обсязі та з якими ставками будуть ці облігації, він не уточнив.

Сінішин додав, що NovaPay планує реалізувати проект із випуску власних кредитних карток.

Нагадаємо, що українка звинуватила "Нову пошту" у піднятті ціни на доставку прямо в дорозі: "На 60 грн".

Раніше ми повідомляли, що Нова пошта потрапила у скандал через упаковку: скільки коштує шматок картону.

Також стало відомо, що українець звинуватив "Нову пошту" у видачі посилки на півмільйона не тому клієнту: "Плювати на ваші ж правила?".