Українці обурюються цинізму, ницості та "пробитому дну" деяких представників виробників. В мережі показали свіжовиготовлену запальничку з зображенням українського воїна підло розстріляного рашистами, якому нещодавно було вручено нагороду "Героя України".

Виробник запальничок пропонував "прекрасний аксесуар" та на додачу безкоштовний макет від дизайнера. Українці, які побачили "вигідну пропозицію" обурилися. Скандал розгорівся у мережі twitter.

Замовляйте прямо зараз та отримайте задоволення від використання цього прекрасного аксесуару. Дізнайся ціну в Дірект та отримай безкоштовний макет від дизайнера, - йдеться у повідомленні.

Запальничка. Фото: Twitter
Запальничка. Фото: Twitter

Після публічного хейту компанія вирішила вибачитися.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Ми публічно просимо вибачення, декілька днів назад ми розмістили пост з фотографією запальнички, зображення на якій обурило людей цей виріб не є масовим лише є однієї людини ми не мали братися за те замовлення мали від нього відмовитися І взагалі не виставляти в інтернет фотографію як приклад роботи Всі пости і фотографії видалені ми визнаємо помилку і просимо вибачення. - йдеться у вибаченні.

Вибачення , скриншот
Вибачення , скриншот

У мережі не вщухає обурення подібним діям.

"Ну хай мене вже за**уть своїм патроном та бавовною на кожному кроці, мерчі, гречці і т.д. Але отак цинічно паразитувати на горі та знущанні з українського воїна — вершина с**чого рагулізму", ""прекрасного аксесуара" що, бл**ть? Людина була вбита, мерзенно та підло вбита. А комусь це здалося хорошою ідеєю, щоб гроші заробити", - написали в коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Приклад "патріотизму" також показав один з воїнів ЗСУ Анатолій Штефан "Штірліц".

"Патріотичні" капці. Фото: Twitter
"Патріотичні" капці. Фото: Twitter

Схоже частина громадян не розуміють, ні що таке патріотизм, та не мають шани та співчуття до загиблого.

Нагадаємо, ми писали, що путін на золотому унітазі спустив червоні труси і посадив Лукашенка з ключкою на коліна: розміри відрізняються від очікуваних.

Як повідомляв "Знай.ua" провели у останню путь хоробру героїню: поруч розірвався снаряд і чоловік ніс кілометри на руках з поля бою.

Також "Знай.ua" інформував, астроексперт назвав дату приходу миру до Україні, допомога вже поруч.