Українка розповіла, що отримати пенсію в "Ощадбанку" завдання не з простих, адже банкомат може списати гроші і не видати їх. Про інцидент вона розповіла у своїй скарзі на порталі "Мінфін".

Українка поділилася, що через банкомат "Ощадбанку" вона спробувала зняти пенсію своєї бабусі, оскільки самостійно не може цього зробити. У результаті сума списалася з картки, банкомат видав квитанцію, а самі гроші не видано.

Ощадбанк, скріншот: YouTube
Ощадбанк, скріншот: YouTube

"10.03.2023 р. близько 18:00 вечора я прийшла до банкомата зняти пенсію своєї бабусі, оскільки вона самостійно цього зробити не може. Після виконання операції банкоматом мені видало квитанцію, кошти зняло з рахунку, але готівки я так і не отримала. Під час звернення до працівників банку мені пояснили, що в суботу немає сенсу писати заяву на повернення коштів, тому що працюють лише чергові працівники", - поділилась жінка.

Ощадбанк Фото: скрін youtube
Ощадбанк Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Внучку пенсіонерки сильно обурив цей інцидент, адже після написання заяви на повернення коштів у банку заявили, що доведеться чекати до двох тижнів. При цьому не пояснили, як літній жінці виживатиме в цей період.

"На моє запитання, а що робити бабусі без її пенсії мені відповіли, що нічим допомогти не можуть, у них така процедура! У мене питання, а як жити людині пенсіонеру під час війни, у якої всі кошти підвисли в повітрі! Моєму обуренню немає меж!", - обурилася українка.

Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, "Зняли і все...": українці з картками "Ощадбанку" не можуть дорахуватися своїх грошей, шахраї працюють майже непомітно.

Також наш портал інформував, що у ПриватБанку проблеми з готівкою? Блокує переклади та затримує кошти Голд клієнтів.

Крім того, ми писали, "Банк плює в обличчя...": клієнти Monobank залишаються віч-на-віч з боргами, у людей немає жодних прав.