Російська пропагандистка, яка отримала паспорт Ізраілю перетнула український кордон і тепер подорожує країною, а перед тим з телеекранів вєщала про нещасних російських солдатів, які приїхали вбивати українців.

Повідомляють, що росіяни отримують вид на проживання у різних країнах світу, отримують паспорти, громадянство інших країн та лізуть в Україну. Одна з таких, Євгенія Альбац, опинилася в Києві під час того, як хоронили "Да Вінчі", а також потрапила в інші міста України, зокрема в Одесу. Про це повідомляє тг-канал Батальйон Монако.

Російська пропагандистка. Фото: Youtube
Російська пропагандистка. Фото: Youtube

Про її приїзд в Україну розповідала журналістка Зоя Казанжи, вона зазначає, що Євгенія Альбац до лютого 2022-го року підтримувала російський режим. Вона товаришувала з прокремлівською пропагандисткою Маргаритою Сімоньян.

Російська пропагандистка. Фото: Youtube
Російська пропагандистка. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Після 24 лютого вона не перестала підтримувати росію. Ось її знаменита цитата "лояльність до прапора".

У західних військових експертів немає такого уявлення, що зараз російську армію розгромлять. Не має зараз таких даних, що розгромлять. І до кінця року не розгромлять. На жаль… чи на щастя…. Я все-таки залишаюсь лояльною до свого прапора. Я не можу їм бажати.. ой, - передає Казанжи слова Альбац.

Також вона переживала про те, що російські солдати, котрі вбивають українців, погано екіпіровані.

Російська пропагандистка. Фото: Youtube
Російська пропагандистка. Фото: Youtube

Нагадаємо, ми писали, що легітимізація "хороших руських" в Україні: російський режисер прибув знімати фільм про дітей з Бахмута.

Як повідомляв "Знай.ua" зірка "Кварталу 95" Євген Кошовий змінився і навіть не помітив цього.

Також "Знай.ua" інформував, заступника начальника військкомату на Одещині відправили на фронт після скандальних гулянь під російську попсу.