Євген Кошовий – головна особа "Кварталу 95" останніх років, ставши таким після того, як Володимир Зеленський став президентом і пов'язав своє життя з політикою.

Відомий лисий гуморист, чия творчість завжди була на високому рівні, є одним із найпопулярніших коміків в Україні та має величезну армію шанувальників.

Євген Кошовий, скріншот: Youtube
Євген Кошовий, скріншот: Youtube

Його почуття гумору та талант завжди викликають сміх та позитивні емоції у глядачів. Здавалося б, що можна не знати про Євгена Кошового після таких років на сцені...

Євген народився у Луганську, закінчив коледж культури та здобув освіту заочно на режисерському факультеті Луганського інституту культури та мистецтв. Тому стає, що з дитинства чоловік був творчою людиною. І навіть, несподівано для багатьох, навчався грати на саксофоні у музичній школі.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Євген Кошовий, фото: Знай.ua
Євген Кошовий, фото: Знай.ua

Завдяки своїм жартам та образам у "Кварталі 95" Євген Кошовий став відомий по всій Україні та заробив собі славу популярного гумориста. Євген Кошовий одружений із 2007 року та разом із дружиною виховує двох доньок. Старша дочка Варвара - талановита та артистична дівчинка, яка вже успішно виступала на різноманітних гумористичних та телевізійних проектах.

Якось він навіть міг стати фінансово незалежним на багато років, адже коли Володимир Зеленський став главою держави, Євгену запропонували величезну суму грошей, щоб "провести" людину в політику. Однак він відмовився і його совість чиста.

Нині Євген допомагає нужденним, воїнам ЗСУ, відправляє та розвозить необхідні речі та вірить у світле та найкраще майбутнє.

Нагадаємо, Кошовий з "Кварталу 95" згадав, як міг заробити $10 млн за дружбу з Зеленським: "Сидіти на ж*пері"

Як повідомляв "Знай.uа", Євген Кошовий з "Квартал 95" розповів, що відбувалося за зачиненими дверима з Зеленським: "Тобто ночами безперервно"

Знай.ua писав, Євген Кошовий з "Квартал 95" зізнався, як відшльопав відому світову співачку: "Олька стоїть з балету"