Українські сім'ї мають змогу отримати фінансову допомогу від Нью-Йоркської благодійної організації у галузі технологічної індустрії 1K. Розмір виплати становить 1000 доларів, втім на допомогу можуть розраховувати не всі. Подати заявку можна онлайн, а як це зробити, розказуємо нижче.

Українці, які постраждали від повномасштабної війни, продовжують отримувати фінансову допомогу від міжнародних організацій. Ще одна благодійна організація оголосила про виплату грантів українським сім'ям на загальну суму 11,5 мільйона доларів.

Українці на вулиці, фото: Знай.ua
Українці на вулиці, фото: Знай.ua

Зазначається, що фінансову підтримку можуть отримати лише сім'ї. Розмір виплати складає 1000 доларів, і вона є одноразовою. В організації наголосили, що допомогу зможуть отримати не всі, оскільки заявок надходить дуже багато, і кожна ретельно обробляється.

Українці, фото Знай.ua
Українці, фото Знай.ua

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Українським сім'ям, які потребують допомоги, потрібно запам'ятати форму та надати всю необхідну інформацію, зокрема ПІБ, номер телефону, номер картки та вказати на що буде витрачено допомогу. Також доведеться надати сімейне фото, без якого шанси отримання виплати різко знижуються.

Раніше портал Знай повідомляв, ПФУ розпочав масштабну перевірку після індексації пенсій: на українців чекають великі проблеми.

Також наш портал інформував, відставити паніку: що робити, якщо затримують виплати для ВПО – куди звертатися.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що пенсіонери-біженці, які отримують виплати за кордоном, можуть залишитися без пенсії? У Мінсоцполітики зробили заяву.