Московські "ФСБшники в рясах", які мають залишити Лавру до 29 березня, почали маніпулювати. Після того, як вони отримали листа у якому їх повідомили про розрив договору про користування державним майном та будівлями на території заповідника, почалися масові звернення та залякування.

У мережі викликає обурення звернення московських попів до Володимира Зеленського, яке вони записали на тлі самої Києво-Печерської Лаври. У ній намісник Лаври Павло звернувся й до президента Володимира Зеленського, намагаючись, виторгувати своє перебування у Лаврі.

Московські попи. Фото: Youtube
Московські попи. Фото: Youtube

Митрополит Павло, відомий під прізвиськом Паша "Мерседес" заявив, що вони усім братством молилися, щоб Зеленський став президентом, і тепер Зеленський не повинен виганяти їх з насиджених місць.

Мем про московських попів
Мем про московських попів

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

[quote author=" - заявив представник російської церкви. "]І тепер прошу, раз ми за нього молилися, що він став президентом, то просимо, щоб він нашу Лавру не ображав, а навпаки її захищав, ⁣/quote]

У мережі пропонують відправити попів до сибіру чи в москву, а також обурюються, що це не їхня лавра.

"То нехай Зеленський візьме їх до себе в Офіс Президента", "Це не їх Лавра", "чому вони на чортів схожі", "Вони там моляться за перемогу путлера. Усіх виселити на московію", "Нехай тепер моляться за нього в Сибіру. Ні, тоді в Москві. Бог всюди єдиний, він почує їх молитви навіть в камері тюремній", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що зростуть до 13 376 грн: названо категорію осіб, які отримають збільшені пенсії.

Як повідомляв "Знай.ua" кому ще провели індексацію виплат у березні: в Мінсоцполітики показали, хто отримуватиме більше.

Також "Знай.ua" інформував військовий Святослав Дубина розповів про ситуацію на передовій: "Інтенсивність бойових дій дуже висока".