Після того, як російські хакери зламали сайт розробників GSC Game World, та вимагали вибачень та повернення російської локалізації S.T.A.L.K.E.R. 2, та не дочекавшись виконання, злили 15 ГБ гри, українські геймери стали передзамовляти гру на різних платформах, та влаштували цілий флешмоб.

В мережі Twitter гравці запустили флешмоб, щоб довести, що українці підтримують своїх розробників, а на зливи терористів не звертають увагу.

Кадр гри Сталкер.2. Фото: Twitter
Кадр гри Сталкер.2. Фото: Twitter

Приєднуйтесь до флешмобу. Р*сня грозилася накупляти атомікхартів по 100500 копій, але на ділі вони "х** простой". Покажіть шо ми не такі, купуєте сталкера - постіть пруф шоб у них ср*ку розірвало максимально. - написав один з користувачів.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Багато хто підтримав флешмоб для підтримки GSC Game World. А деякі українці купують гру навіть сумніваючись, що зможуть грати в неї на своїх комп'ютерах.

Кадр гри Сталкер.2. Фото: Twitter
Кадр гри Сталкер.2. Фото: Twitter

"От взагалі сталкер не люблю і грати скоріш за все не буду, але вже декілька днів думаю купити, щоб підтримати наш геймдев", - пишуть українці.

Найкращий метод підтримати розробників, це долучитися до загального флешмобу й передзамовити S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. Зробити це можна за посиланням в Steam, Xbox або Epic Games Store.

Повідомлення про купівлю Сталкер.2. Фото: Twitter
Повідомлення про купівлю Сталкер.2. Фото: Twitter

Нагадаємо, ми повідомляли, що росіяни викрали дані гри S.T.A.L.K.E.R. 2 та вдались до єдиного що вміють – шантажу: що відповіли розробники.

Як повідомляв "Знай.ua" глава Мінцифри Федоров терміново звернувся до Sony, Microsoft та Valve Corporation: заборонити продаж Atomic Heart.

Також "Знай.ua" інформував, тепер кожен може сісти за штурвал Ан-255 "Мрія": Microsoft Flight Simulator додав легендарний літак до ангару.